ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ 'ΝΑΙ Τ' ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΝΤΟΥ - ΙΩΝΙΑΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ...ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Αυτοί οι οποίοι είναι κόντρα στον Έλληνα, τώρα περνούν τα δυσκολότερα τους. Κι απ' την άλλη, ξέρετε; Ζούμε στο 2020 και το 2019 έφυγε... Πριν καιρό ζούσαμε τα 100χρονα από την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ. Τώρα;;; ΤΕΛΟΣ;;; Όχι ρε αδέρφια. Εμείς εδώ, στον ΠΥΡΡΙΧΙΟ, θα φωνάζουμε. Μέχρι να κουραστούμε θα παλεύουμε, μέχρι να πεθάνουμε θα ελπίζουμε. Και να ξέρετε. Τα 100 χρόνια δεν είναι το 2019 από την Γενοκτονία, αλλά το 2022, καθώς το 1922 ξεκλήρισε το παλιοτόμαρο ο τότε Σουλτάνος τους και μετέπειτα υποψήφιος για Νόμπελ Ειρήνης προταθείς από τον Μέγα Βενιζέλο... Ναι. Το 1922 μας ξεκλήρισε από την πατρίδα μας. Και να ξέρετε. Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι τα Άγια Χώματα του Πόντου και της Ιωνίας!!! Αμήν...

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ; ΑΠΕΔΡΑΣΕ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ; ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ή ΨΕΜΑΤΑ

Είναι πιθανό ή όχι; Αποτελεί ένα ευφάνταστο σενάριο ορισμένων ερευνητών ή συμβαίνει κάτι άλλο; Από εργαστήριο μελέτης θανατηφόρων ιών, επιπέδου ασφαλείας Biohazardlevel 4, είναι πιθανόν να απέδρασε ο θανατηφόρος ιός Covid-19 ή αλλιώς κορωνοϊός, ο οποίος πλήττει την παγκόσμια κοινότητα και οδηγεί σε μαζικό lockdown.

Του Νίκου Σιδέρη
Σε αυτή την εκδοχή καταλήγουν όλα τα, αδημοσίευτα, συμπεράσματα μελετών που έχουν ` εκπονηθεί προκειμένου η διεθνής επιστημονική κοινότητα να αντιληφθεί τη ρίζα του κακού. Παρόλο που η επίσημη εκδοχή από την Κίνα αναφέρει ότι στην αγορά εξωτικών ζώων της πόλης Wuhan, κάποια νυχτερίδα που ήταν στον πάγκο της λαϊκής, είχε τον ιό μέσα της και αφού καταναλώθηκε, μετέδωσε την ασθένεια στον ασθενή μηδέν ή patient zero όπως τον λένε έξω, η συγκεκριμένη εκδοχή συγκεντρώνει, πλέον, αρκετά λιγότερες πιθανότητες.