ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ 'ΝΑΙ Τ' ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΝΤΟΥ - ΙΩΝΙΑΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ...ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ
( με την υπογραφή του συγγραφέα Δημήτρη Π. Κεραηλίδη )

Αυτοί οι οποίοι είναι κόντρα στον Έλληνα, τώρα περνούν τα δυσκολότερα τους. Κι απ' την άλλη, ξέρετε; Ζούμε στο 2020 και το 2019 έφυγε... Πριν καιρό ζούσαμε τα 100χρονα από την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ. Τώρα;;; ΤΕΛΟΣ;;; Όχι ρε αδέρφια. Εμείς εδώ, στον ΠΥΡΡΙΧΙΟ, θα φωνάζουμε. Μέχρι να κουραστούμε θα παλεύουμε, μέχρι να πεθάνουμε θα ελπίζουμε. Και να ξέρετε. Τα 100 χρόνια δεν είναι το 2019 από την Γενοκτονία, αλλά το 2022, καθώς το 1922 ξεκλήρισε το παλιοτόμαρο ο τότε Σουλτάνος τους και μετέπειτα υποψήφιος για Νόμπελ Ειρήνης προταθείς από τον Μέγα Βενιζέλο... Ναι. Το 1922 μας ξεκλήρισε από την πατρίδα μας. Και να ξέρετε. Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι τα Άγια Χώματα του Πόντου και της Ιωνίας!!! Αμήν...

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΕΒΡΟΣ: ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΝΑ ΜΗ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Θυμωμένοι με τον Ερντογάν και την πολιτική του είναι οι Έλληνες στην παραμεθόριο του Έβρου. Πολλοί πιστεύουν ότι όταν ανοίξουν τα σύνορα δεν πρέπει οι Έλληνες να πάνε για ψώνια στην Αδριανούπολη και να αφήνουν τα χρήματα τους στην τουρκική πλευρά.

Έ, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ - Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή Ε.Ε.

Εξελίξεις αναμένονται μετά την είδηση ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη Δευτέρα θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στην τουρκική ακτοφυλακή να μην επιτρέπει πλέον σε μετανάστες να επιχειρούν να διασχίσουν το Αιγαίο...

ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 65ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΕΛΗΣ ΣΚΥΛΩΝ

Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στο ελαιόρεμα Πυλαίας γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα και ο άνδρας φέρει πολλαπλές δαγκωματιές στο κεφάλι και το σώμα.
Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται 65χρονος άνδρας, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΠΟΥΚΑΔΩΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ...ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στη δήλωση του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη στον ΣΚΑΪ ότι μέσα στο Μάρτιο θα διακοπούν τα επιδόματα σε όσους έχουν άσυλο.
«Στόχος μας είναι να δίνουμε άσυλο σε αυτούς που δικαιούνται σε 2-3 μήνες και από εκεί και πέρα κόβουμε επιδόματα και φιλοξενία γιατί όλα αυτά λειτουργούσαν θελκτικά για να έρθουν στην χώρα μας και να εκμεταλλευτούν όλες αυτές τις παροχές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μηταράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΜΩΣ....

Σύμφωνα με το allesgr.de στα τέλη του 2013 εργάζονταν στην Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία της Γερμανίας 1.125 Έλληνες γιατροί. Είναι η πολυπληθέστερη ομάδα ξένων γιατρών και «μπορούν να συμβάλουν στην περαιτέρω βελτίωση του γερμανικού συστήματος υγείας».