Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ) ΚΙ "ΕΚΑΝΕ" ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΚΑΙ ...ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!

Ο Γιάννης Συμεωνίδης του Ποδοσφαίρου της Πιερίας, που τα κατάφερε ΤΕΛΕΙΑ
Ναι.
Να, το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ του ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ, που τον έκανε και μάλιστα ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Σας έγραψα για το ένα ατού των εκλογών που άκουγε στο όνομα ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ κι ύστερα για την ΝΟΠΗ ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ του Κορινού κι ύστερα για τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΗΠΟΥ της Παραλίας.
Και τώρα θα σας πω για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ στις εκλογές του ΚΟΥΚΟΥ που με το να τον έχει μαζί του, έκανε την κίνηση ΣΑΧ ΜΑΤ των εκλογών κατά του ΧΙΟΝΙΔΗ.
Που πλήρωσε την αλαζονεία, του "ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ", που διατυμπάνιζε παντού ο ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΣ και που τώρα θα ....

Όχι, δεν θα γράψω τώρα για τον Λεμονόπουλο....
Σε άλλο παραπολιτικό θα ασχοληθώ με τον ΛΕΜΟ της καρδιάς σας....
χα χα χα
Που όμως ΤΟ "ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ" ΤΟ ΕΚΑΝΕ "ΚΟΥΚΟΣ" και ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ...."ΞΟΥ ΞΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΕ - ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ".
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Τώρα το θέμα μου είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ της ΠΙΕΡΙΑΣ....
Που με την μαγκιά του κατάφερε να κερδίσει στις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας όλο το τότε σύστημα και τώρα έχει δικό του ΠΡΟΕΔΡΟ τον ΣΤΕΡΓΙΟ ΤΟΝ ΤΟΚΑ της Καρίτσας τον άρχοντα....
Που βέβαια το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο, κι αυτοί οι δυο είναι δίδυμο...
Πάμε πάλι στις εκλογές του ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΑΛΑ της Πιερίας....
Κέρδισε ΝΤΟΥΜΟ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ και την παντοκρατορία τους...
Τώρα κέρδισε τον ΧΙΟΝΙΔΗ που τότε ήταν αυτός που χτύπησε όσο κανένας την υποψηφιότητα τους εκτελώντας ακόμα και το δεξί του χέρι εξ αυτού τον ξάδερφο του Γιάννη, τον ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗ από ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, τότε, με συνοπτικές διαδικασίες.
Κι έφτασε η ώρα της ΚΡΙΣΗΣ....
Και ο ΚΟΥΚΟΣ, κατάφερε να του πάρει το χέρι, σε μαγκιά χρόνο και να...
ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΑΙ "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ" ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΚΑΙ ...ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!
Να λοιπόν το πρώτο όπλο του "Κούκου" που έφερε την άνοιξη και στον Συνδυασμό του, με το να έχει ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ τον ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ σε αυτές τις ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Μεγάλη τους νίκη και τώρα πάνε γι' άλλα....
Καλό Σεπτέμβριο τα νεότερα...
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΙ ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΑΝΙΨΙΕ ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΤΟΥ ....ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: