Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

"ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ...ΠΑΘΟΣ

...δεν είναι και λίγο πράμα να βγαίνεις δεύτερος στην Ελλάδα και να είσαι και από το ...Λιτόχωρο

"Στη 2η θέση πανελληνίως το Γαστροδρόμιο "Εν Ολύμπω", μεταξύ των εστιατορίων ελληνικής κουζίνας. Άλλη μια βράβευση χωρίς να πληρώσουμε ούτε ευρώ. Όπως δεν πληρώσαμε για τα βραβεία FnL, όπως δεν πληρώσαμε ποτέ για τα βραβεία Ελληνικής κουζίνας του Αθηνοράματος από το 2009. Αυτά για τους άσπονδους φίλους που διαδίδουν ότι τα βραβεία που παίρνουμε είναι πληρωμένα. 
Είναι μεγάλη χαρά και...
Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που για άλλη μια φορά είμαστε ανάμεσα σε άξιους συναδέλφους, ανάμεσα στους καλύτερους. Που για άλλη μια φορά στάθηκα δίπλα στο Νίκο Πασπάλη, δυστυχώς αυτή τη φορά έλλειπε ο Νίκος Κοντοσώρος αλλά ήταν εκεί η γυναίκα του.
Ευχαριστούμε τους κριτές που μας ψήφισαν, και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα τους διαψεύσουμε. Η νέα αυτή βράβευση και η κατάταξη στην κορυφή των προτιμήσεων των foodies, δείχνει την δημοφιλία του Γαστροδρόμιου και πόσο οι φίλοι μας εκτιμούν αυτό που τους προσφέρουμε. Εκτιμούν το πάθος μας, τον αγώνα που δίνουμε, την επιμονή στην ποιότητα, την εντοπιότητα και την συνέπεια για 16 συναπτά έτη. Εκτιμούν την προσφορά μας στην ελληνική κουζίνα, την ελληνική γαστρονομία και τον τουρισμό. Εκτιμούν το πάθος και την προσφορά μας στο Ελληνικό κρασί, που 16 χρόνια αδιάλειπτα στηρίζουμε και προωθούμε.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όσους μας στήριξαν αυτά τα χρόνια και περιμένουμε όσους δεν μας γνώρισαν ακόμη, να τους προσφέρουμε ότι καλύτερο έχουμε, το πάθος μας για το φαγητό και το κρασί".

Ανδρέας Γαβρής

Το σημείωμα είναι απόσταγμα επιτυχίας και αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά που λειτουργούν αυτόν τον χώρο στο Λιτόχωρο.
Να τι θέλει η ΠΙΕΡΙΑ μου, για να γίνει καλύτερη.
Να έχεις Όλυμπο, Θάλασσα και τόσο καλούς ανθρώπους και να μην ξεφεύγεις από την μετριότητα;
Έλεος.
Όμως, τέτοιες προσπάθειες δείχνουν πως είμαστε σε καλό δρόμο.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ....
Και σε ανώτερα του χρόνου...
ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ....ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: