Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΤΗΝ "ΕΠΕΣΑΝ" ΣΕ 87ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ "ΦΑΚΑ" ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ
PIRIXIOS Αυτό μου θύμισε την κλοπή στην είσοδο της πολυκατοικίας μας στα Αστικά Κατερίνης της αλυσίδας από το λαιμό της μητέρας μου.... Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Τον τρόπο που χρησιμοποιούν οι δειλοί και τα δυστυχισμένα εξαρτημένα άτομα που θέλουν να βρουν χρήματα να αγοράσουν την πρέζα τους...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΜΑΣ.
Γιατί η ανέχεια και η ...απατεωνιά χτυπάει κόκκινο στις Ελληνικές πόλεις.
Να τι λέει η είδηση...


<Συνελήφθησαν προχθές (28 Ιουλίου 2019) το βράδυ στις Σέρρες, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 21 ετών για ληστεία σε βάρος 87χρονου ημεδαπού. 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα παραπάνω άτομα λίγο νωρίτερα πλησίασαν τον ηλικιωμένο άνδρα κατά την είσοδό του στην πολυκατοικία που διαμένει στις Σέρρες και με τη χρήση βίας του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και ατομικά του έγγραφα. 
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Σερρών>.
Το δελτίο τύπου, είναι από την Αστυνομία.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: