Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΣΕ ΧΙΟΝΙΔΗ - ΜΕΤΑ ΤΟ "ΜΕΙΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ' ΝΑ "ΦΑΛΙΡΙΣΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΟΡΙΝΟΥ" ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...

 Τελικά όπως έγραψε ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ (www.pirixios.gr) o Κούκος, σταματημό δεν έχει... Κι όσοι έλεγαν πως θα τα βρούνε ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ - ΧΙΟΝΙΔΗΣ και θα "κουκουλωθεί" το όποιο στραβό μέσα στον Δήμο Κατερίνης, μάλλον διαψεύδεται, εξ αυτών που βγάζει ο Κούκος μέχρι τώρα.
Τις...
προάλλες έλεγε πως ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ...
Και σήμερα;;; ΦΑΛΙΡΙΣΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ....
Εγώ θα επανέλθω, όμως τις πηγές του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΑΓΙΟΥ και της ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ του, δεν μπορώ να τις αμφισβητήσω...
Να και το θέμα του...

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ...

Τα πρώτα στοιχεία που ήρθαν σε γνώση της νέας διοίκησης του δήμου Κατερίνης καταδεικνύουν την κάκιστη οικονομική διαχείριση της δημοτικής επιχείρησης ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Κορινού.

Σύμφωνα με αυτά, ποσό ύψους 2,7 εκ. ευρώ περίπου διατέθηκαν χωρίς να μπορούν να διασταυρωθούν από τη δημοσιοποίηση αποφάσεων και παραστατικών στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ποσό 240.000 ευρώ έχουν διασταυρωθεί από αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Το ταμειακό υπόλοιπο σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι μηδενικό και κανένα έργο ή παρέμβαση δεν έχει εκτελεστεί παρά το γεγονός ότι από το έτος 2011 μπήκαν στα ταμεία περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ ενώ σήμερα το ταμείο έχει μόνο 6.000 ευρώ

Ο νέος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ζήτησε αναλυτικά και επίσημα όλα τα στοιχεία από τη διαχείριση των τελευταίων ετών στην επιχείρηση και τόνισε πως τα ποσά που θα διαπιστωθεί ότι διατέθηκαν χωρίς να προηγηθεί η απαιτούμενη νόμιμη διαδικασία θα καταλογισθούν και θα γίνουν απαιτητά.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: