Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Γ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΜΕ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 

Πολλές φορές στις εκλογές δεν ψηφίζουμε προγράμματα ή θέσεις , αλλά τιμωρούμε κυβερνητικές επιλογές , λάθη, παραλήψεις ή επαναλήψεις.
Εμείς σαν...
ΠΑΣΟΚ σηκώσαμε το μεγαλύτερο βάρος της κρισης και τιμωρηθήκαμε δυσαναλογα απο τον ελληνικο λαο.Αποδειξαμε ομως με την σταση μας απο το 2010 και μετα ,οτι αυτο που μας ενδιαφερει ειναι η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Γιαυτο ειχαμε αυτη την εποικοδομητικη πολιτικη και αυτην θελουμε να περασουμε στη νεα βουλη.Οσο πιο δυνατο ΠΑΣΟΚ τοσο καλυτερα για το πολιτικο συστημα.
Απο το 2015 και μετα ζουμε μια πολιτικη κατασταση χειροτερη απο την προηγουμενη.Η κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ματαιωσε μια ταχυτερη εξοδο απο τα μνημονια,χρεωσε την κοινωνια με δυο περιττα χρονια υφεσης(Βαρουφακης δημοψηφισμα ναι οχι capital control).Μας φεσωσε γυρω στα 100 δις με τα πισωγυρισματα και το νεο μνημονιο για να καταληξει στο τελος να δεχεται ολα εκεινα για τα οποια εκανε διαδηλωσεις με τους αγανακτισμενους και κοντευε να καψει την χωρα.Ολα οσα κατηγορουσε τα εκανε η ιδια και λιγο πιο ξεδιαντροπα.
Χειραγωγηση και φαλκιδευση θεσμων(δικαιοσυνη) πελατειακες σχεσεις(κοτερο)οικογενειοκρατια(ουκ εστιν αριθμος) συμπλευση με τουε ισχυρους του χρηματος και των ΜΜΕ .Εκανε ομως και ενα καλο.Παμε στις εκλογες χωρις διλημμα μνημονιακοι αντιμνημονιακοι.


Ψηφιζω ΠΑΣΟΚ για σιγουρια


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: