Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

ΘΩΜΑ ΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ;;;

...λίγο πριν την ώρα της Νέμεσις
Στο τέλος κερδίζει το καλό...

Στο τέλος κερδίζει πάντα το καλό και αν δεν κερδίσει, τότε δεν είναι το τέλος. Όπως νομοτελειακά η φύση εκδικείται τον άνθρωπο που δεν την σέβεται, όπως η ιστορία καταδικάζει έστω και με καθυστέρηση όσους έβλαψαν, έτσι και στον κύκλο της ζωής έρχεται για πολλούς η ώρα της Νέμεσις.

Προσπαθούν να...
μας πείσουν ότι είναι ανίκητοι, ότι όλα έχουν μια τιμή, ότι όλοι εξαγοράζονται. Το ίδιο το σύστημα δημιουργεί βαλβίδες εκτόνωσης, παρουσιάζει ανθρώπους,που δουλέυουν για αυτό το σύστημα, που στόχο έχει να πείσει και τον τελευταίο πολίτη ότι «δεν αλλάζει τίποτα...όλοι το ίδιο είναι...μόλις κάποιος πιάσει στα χέρια του εξουσία γίνεται κακέκτυπο όσων μέχρι εχθές κατηγορούσε»

Και όμως δεν είναι έτσι. Μην τους πιστεύετε, μην απογοητεύεστε, μην πάψετε να ελπίζετε. Πλησιάζει η ώρα που η ανάγκη για αυτοσυντήρηση θα αναδείξει ηγέτες που έχουν μέσα τους ιδεαλισμό και που είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν το εγώ τους για το εμείς. Άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν ανιδιοτελώς, που δεν εξαγοράζονται, που ζούν για ιδέες και δεν ζούν από ιδέες.

Ο κάθε ένας μας ας βάλει το δικό του λιθαράκι για να γίνουμε όλοι και όλα καλύτερα. Χωρίς εμμονές, με μεγαλοψυχία, ενότητα, αλληλεγγύη, με αυστηρή αλλά δίκαιη κρίση ας κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα μας, ας δουλέψουμε σκληρά για να παραδώσουμε στα παιδιά μας, στους αγέννητους Έλληνες μια καλύτερη πατρίδα. 

Ξεκινάμε...


Αναστασιάδης Θωμάς
Νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης



Δεν υπάρχουν σχόλια: