Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΠΡΕΣΠΟΛΑΓΝΟΙ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ... ΤΟ ΘΕΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΘΕΙ

Ο Τ. Άγρας ανάμεσα στον Υπολοχαγό του Πεζικού Σάρρο Κωνσταντίνο (Κάλα) και τον Ανθυποπλοίαρχο Δεμέστιχα Ιωάννη (Νικηφόρου) το 1906
Πρεσπολαγνοι!


Όσοι πίστεψαν ή παραπλανήθηκαν από προεκλογικές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ ότι μόλις ανέλθει στην εξουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης η επαισχυντη και ακυρωσιμη διότι μεταξύ άλλων αντιβαίνει στην Συνθήκη της Βιέννης 1969 Συμφωνία των Πρεσπών που δεν υπογράφηκε από τον ΠτΔ ως αρχηγό κράτους μετά την ενημέρωση της Βουλής ,θα καταγγελθεί στον ΟΗΕ θα ακυρωθεί διαψεύδονται και απογοητεύονται οικτρά.
Ως αντιπολίτευση... κατηγορούσαν και επέκριναν με σφοδρότητα χαρακτηρίζοντας προδότες και εθνομειοδοτες τους ασυνείδητους απατριδες Συριζαιους πρωτεργάτες, πρωταγωνιστές βτης έσχατης προδοσίας Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και Υπουργό Εξωτερικών Ν.Κοτζια που υπέγραψαν πρόθυμα στις Πρέσπες παρά την καθολική εναντίωση του ελληνικού λαού χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση βιαστικά χωρίς Δημοψήφισμα εκτελώντας απαρέγκλιτα τις εντολές Ουάσιγκτον και Βερολίνου την άνευ όρων εκχώρηση της μακραίωνης ιστορίας της ιερής γης της Μακεδονίας στους γείτονες Σλάβους μετείχαν σε πανεθνικα συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες για να αντλήσουν πολιτικά οφέλη σήμερα όμως που κατέλαβαν την εξουσία ξέχασαν τις δεσμεύσεις και μεγαλοστομες δηλώσεις τους για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Η ανιστορητη συνθηκολόγηση των Πρεσπών που έφερε η ψευδεπίγραφη Αριστερά χωρίς πατριωτική συνείδηση έγινε Νόμος του κράτους.
Οι Έλληνες και δη Μακεδόνες όμως έχουν μνήμη πατριωτισμό και δεν συγχωρούν.
Η Μακεδονία υπήρξε ανέκαθεν προπύργιο προμαχώνας και προμετωπίδα της Ελλάδας.
Η ιστορία εκδικείται
Αυτό το νεοπαγες νεότευκτο κρατίδιο έχει ήδη δημογραφικά πλειοψηφία σε Αλβανούς
Που έχουν το όραμα και σχέδιο της μεγάλης Αλβανίας και μαζί με το Κόσοβο που θα ενώσουν θα καταπνίξουν θα απορροφήσουν σε λίγα χρόνια τα Σκόπια.
Η Μακεδονία του ήρωα Π.Μελα ήταν πάντοτε μόνον ελληνική και ας κατορθώσαμε να χάσουμε να απωλεσουμε το ιστορικό αυτό brand name, εξαιτίας της απερίγραπτης διαχρονικής αβελτηριας εγκληματικής αδιαφορίας και ανικανότητας των πολιτικών ταγων καιμτης διπλωματίας μας.
Που είχαν συμβιβαστεί από την δεκαετια του 90 με την σύνθετη ονομασία που περιέχει τον όρο Μακεδονία
Θα ξεχασθεί αυτή η ντροπιαστική εθνική ήττα που πλήγωσε και ταπείνωσε καίρια τους Έλληνες.?
Θα ξεσηκωθούν να διαδηλώσουν πάλι διεκδικώντας την κατάργηση της ιστορικής παραχάραξης?
Εκπλησσομαι από την πολιτική και ηθική ασυνέπεια υποκρισία αφερεγγυοτητα αλλά και διγλωσσία της πατριδοκαπηλης ΝΔ που όταν υπήρχαν οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις καταδίκασε απερίφραστα την Συμφωνία των Πρεσπών και σήμερα έχοντας ανέλθει στην εξουσια και καταλάβει υπουργικους θωκους επιδοκιμάζει και υμνεί υιοθετεί πλήρως την Συμφωνία των Πρεσπών και την αναγνωρίζει ως ισχυρή.
Ο ένας μετά τον άλλο Υπουργό της γαλάζιας παράταξης τοποθετείται υπερ της Συμφωνίας.
Χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ
Αν θα εφαρμόσει πλήρως μια διεθνή συνθήκη.
Ενώ θα έπρεπε να καταγγείλει την Συμφωνία των Πρεσπών ως άκυρη στον ΟΗΕ και να μην την εφαρμόσει.
Υπενθυμίζω ότι στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές του εξύβριζαν χυδαια ,προκλητικά και περιγελούσαν ως Μακεδονομάχους όσους φώναζαν και διαμαρτύρονται για την Μακεδονία .
Ένα απομένει σε εμάς να ενωθουμε να μην εφησυχασουμε και να ετοιμαστούμε για νέους αγώνες
Σεβόμενοι που τόσοι Έλληνες απο καθε γωνιά της πατρίδας μας έδωσαν αγώνα θυσιαζομενοι και πολεμώντας τους αιμοδιψείς Βούλγαρους Κομιτατζήδες και αιμοσταγείς Τούρκους.
Το οφειλουμε στην Μακεδονία μας που κληρονομησαμε από τους προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους για να ναι λεύτερη.
Το κράτος των Αθηνών έχει βάλει το θέμα στις καλένδες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για να λησμονηθεί



Βασίλης ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: