Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

ΘΩΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 1071 ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεκινάμε!

Η δουλειά του Δημοτικού Συμβούλου δεν πρέπει να είναι μέχρι την ημέρα των εκλογών, απλώς για να εξασφαλίσει μια μετάθεση, κάποιο έμμισθο ή μη αξίωμα στη διοίκηση ή να κάνει «γνωριμίες». Ο Δημοτικός σύμβουλος έχει πλήθος υποχρεώσεων σύμφωνα με την εγκύκλιο 86/20.8.2019 του Υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιεύθηκε πρόσφατα και δεν αποτελούν δουλειά οι χειραψίες σε χορούς και πανηγύρια και μάλιστα...μόνο προεκλογικά.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς, τους πολίτες του Δήμου Κατερίνης, και σας καλώ να
δώσουμε νόημα στην πραγματική έννοια του Δημοτικού Συμβούλου. Θέλω και πρέπει να προτείνω, να διεκδικήσω, να υπερασπιστώ, να ελέγξω και να καταγγείλω αυτά για τα οποία εγώ και ΕΣΕΙΣ θέλουμε, χρειαζόμαστε, μας προβληματίζουν. 

Θέλω λοιπόν τις προτάσεις και τις καταγγελίες σας, θέλω να μου μεταφέρετε τα προβλήματά σας. Ο Δημοτικός Σύμβουλος είναι η φωνή σας. 

Θέλω να τιμήσω την εμπιστοσύνη των 1071 ανθρώπων που μου έδωσαν έναν σταυρό προτίμησης, τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκαν τον συνδυασμό μας και φυσικά τους πολίτες οι οποίοι δεν μας προτίμησαν αυτή τη φορά και πρέπει να τους πείσουμε για το μέλλον.

Αναμένω τα μηνύματά σας.

Με τιμή,
Θωμάς Αναστασιάδης
Νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: