Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ.

Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ανέστης Μανώλας, δίπλα του η Πρόεδρος Δ.Σ. Αφροδίτη Κουτσουμάρη, και ο Αντιπρόεδρος Χριστόφορος Πορφυρίδης και τέρμα αριστερά ο Γραμματέας ο Γιώργος Μπιζάκης
Η νέα ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ Αφροδίτη Κουτσουμάρη στο ΠΡΩΤΟ Δ.Σ. της νέας θητείας του νέου Δημοτικού, έδειξε μεγάλη αδυναμία, να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του πόστου της.
Η Συνταξιούχος καθηγήτρια, έχει μπροστά της Δυσκολίες σύνθεσης ενός ανομοιογενούς Δημοτικού Συμβουλίου, με ΔΗΜΑΡΧΟ κάποιον ο οποίος εν τοις πράγμασι, δεν έχει πλειψηφία διοίκησης.
Οπότε;;;

Η Κυρία Πρόεδρος, η Κυρία Αφρούλα όπως την φωνάζουν οι αγαπημένοι της και οι γνωστοί, έχει ένα δύσκολο έργο.
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, σωτήριου έτους 2019, δεν τα κατάφερε στην επίσημη πρώτη.
Τώρα;
Ευτυχώς δίπλα της ο Αντιπρόεδρος της ο Χριστόφορος Πορφυρίδης, έσωσε την παρτίδα, καταφέρνοντας να φέρει εις πέρας την διαδικασία.
Όμως, τα δυσκολότερα έρχονται.
Τι θα γίνει αν πάρει φωτιά ένα Δημοτικό Συμβούλιο, που πρέπει να περάσει Πχ, Προϋπολογισμό;;; Εκεί όπου, σε όλα τα ΔΣ, της Ελλάδας, γίνεται πραγματικός πόλεμος;;;
Εμείς της ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο δύσκολο έργο της, όμως, καλό είναι εφ' όσων έχει και το αντικίνητρο, της αμισθί λειτουργίας της εκεί, καλό ήταν με τον ΔΗΜΑΡΧΟ, να συζητούσαν τα περί των δυσκολιών, που θα συναντά, κι έτσι....
Όμως, δεν είναι σήμερα η μέρα για γκρίνια.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis



Δεν υπάρχουν σχόλια: