Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΑΡΚΕΙ...

...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ - ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Νίκη για τους ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ το πόστο του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Γιώργου Νταντάμη, ως Αντιδημάρχου Υπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού!
Κι όλο αυτό, ήρθε κι έδεσε με...

Συνάντηση εργασίας του Αντιδημάρχου με τη Ν.Ε. του Τ.Ε.Ε. Πιερίας και τον Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας

Γ. Νταντάμης: «Θέλουμε στενή συνεργασία με τους Μηχανικούς»

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο ΑντιδήμαρχοςΥπηρεσίας Δόμησης και Τουρισμού Γιώργος Νταντάμης με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Πιερία και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας. Στην συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου, συμμετείχαν οι κ.κ. ΑναστάσιοςΤασιούλας (Πρόεδρος ΤΕΕ Πιερίας), Απόστολος Πίτσιας (Αντιπρόεδρος ΤΕΕ), Νίκος Τσουπέης (μέλος ΔΣ ΤΕΕ), Κώστας Μπίσμπας (Πρόεδρος Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Πιερίας), Μάνος Μηντζιαρίδης (ΓΓραμματέας Συλλόγου) και Βασίλης Ταβαντζής (μέλος Δ.Σ. Συλλόγου).

Η ατζέντα της συζήτησης περιλάμβανε θέματα που αφορούν την πολεοδομία, την λειτουργία της υπηρεσίας, τη βελτίωση και διευκόλυνση των συναλλαγών με την Υπηρεσία Δόμησης μέσω ανάπτυξης σχετικών ηλεκτρονικών εφαρμογών. Οι εκπρόσωποι των μηχανικών εξέθεσαν στον Αντιδήμαρχο τα προβλήματα του κλάδου και ζήτησαν την αρωγή του στην επίλυσή τους. 

Βέβαια όλοι ξέρουμε πως η εικόνα της πόλης είναι οι άνθρωποι...
Και μετά η ίδια η πόλη...
Κι η ΚΑΤΕΡΙΝΗ, για να γίνει πόλη κι όχι ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ, με δρόμους που δεν μπορείς να τους πατήσεις, ούτε με τραχτέρ, το άναρχο του πράματος καθώς και η πλήρης απουσία του Δήμου ως διοίκηση, από τα ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της πόλης, αυτή η συνάντηση, ίσως να σηματοδοτεί κάτι καλό.
ΥΓ: Κύριοι, δώστε μας ως ένδειξη καλής θέλησης, μια ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, με χρώμα Κατερίνης, της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ του '70 ή ΄80, απλή κι όμορφη ΓΙΑ ΑΡΧΗ κι ύστερα, φτιάξτε ότι το καλύτερο, που να αφορά στα δικά μας χτίσματα ή φκιασίδια!
Κύριε Αντιδήμαρχε Πόλης, μαζί με τον Τάσο και τ' άλλα παιδιά, ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΑΣ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ...ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ!!!
Και η ΝΙΚΗ ΣΑΣ αυτή, σε ότι αφορά το πόστο του ΝΤΑΝΤΑΜΗ, ίσως να δει και λαμπερό αύριο!

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis


Δεν υπάρχουν σχόλια: