Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ "ΓΑΛΑΝΤΟΜΟΣ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟ, ΑΤΙΜΟΛΟΓΗΤΑ 180.000 €;;;

Αμάν ρε Γιώργο Μπιτσάκη, Δημοτικέ Σύμβουλε και σκληρέ ανήσυχε πολίτη της Βόρειας Πιερίας, που θες απαντήσεις σε ερωτήματα, που θα παραμείνουν ερωτήματα, γιατί αυτό λέγεται ...πολιτική
Γράφει κι υπογράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ
Ρεπορτάζ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΙΟΣ


ΤΑ ΑΤΙΜΟΛΟΓΗΤΑ 180 ΧΙΛΑΔΙΚΑ €ΟΥΡΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ, "ΠΡΩΗΝ" ΚΑΙ "ΝΥΝ" ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ!

Πω πω, τι κελάηδησε το πουλάκι της Βόρειας Πιερίας το κελαηδιστόν!
Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας, που δίχως να εξασφαλίσει την συναλλαγή του με πρώην Δήμαρχο, έδωσε υλικά και μάλιστα αξίας ξέρεις πόσων έουρος;;; Άκουσον άκουσον...
Κρατιέσαι;;;
Κάθεσαι;;;;
χα χα χα
Και ναι, θα στο πω....
Αξίας.....
Ναι, αξίας....
180.000 €υρωπουλακίων!!!!
Για γέλια ή για κλάματα;;;
Πιστεύετε πως υπάρχει τέτοιος επιχειρηματίας στον Νομό Πιερίας, που δίνει ΑΤΙΜΟΛΟΓΗΤΑ ΥΛΙΚΑ με τιμή και δόξα, βασιζόμενος στην ΤΙΜΗ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ;;;;
Ναι.
Στον ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ!
(Κουκοδήμο, Γερολιόλιο, από εκεί να ψωνίζετε ρε παιδιά από δω και μπρος για τον Δήμο Κατερίνης και Δίου Ολύμπου). Να και τι μου κελάηδησε το πουλάκι της Βόρειας Πιερίας...

<<Η μεγάλη είδηση «έσκασε» στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης (16 Οκτωβρίου), όταν ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Μπιζάκης, ζήτησε να μάθει τα ονόματα των ιδιωτών που έχουν ατιμολόγητες απαιτήσεις. Από το στόμα του Δημάρχου μάθαμε όλοι ότι αυτός που ζητά τις 180.000€ (από τις 190.000€ συνολικά) είναι ο κ. Π...(εδώ γράφεται το όνομα επιχειρηματία, που το έχουμε μα δεν το γράφουμε).
Στο άκουσμα του ονόματος «ξύπνησαν» μνήμες και θύμησες, σε αρκετούς μέσα στην αίθουσα, μίας αντίστοιχης περίπτωσης, των ετών 2013-2014, στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία δικαστικής διερεύνησης (κι ας την αφήσουμε στη Δικαιοσύνη). Μαζί με τις αναμνήσεις που ήρθαν στο μυαλό, γεννήθηκαν και κάποιες απορίες. Γιατί, ο Ανέστης Μανώλας, αναφέρθηκε ακροθιγώς, στην πρώτη ανακοίνωσή του, στο θέμα αυτό και δεν το έκανε «σημαία» της κριτικής του, προς την προηγούμενη διοίκηση; Γιατί ο Βαγγέλης Λαγδάρης δεν έκανε καμία αναφορά στην απάντησή του στις ατιμολόγητες αξιώσεις; Υπάρχουν ακόμη τόσο «γαλαντόμοι» επιχειρηματίες που δεν διασφαλίζουν την πληρωμή της δουλειάς τους, με την έγκαιρη προσκόμιση των απαραίτητων παραστατικών; Θα είχαν ενδιαφέρον οι απαντήσεις σε τέτοιες απορίες, αν κάποτε δοθούν>>.

ΚΥΡΙΕ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΟΘΙΓΩΣ ΣΕ ΑΤΙΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΔΕΣ ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ;;;
Αυτό ή είναι ΥΠΟΠΤΟ, ή ΣΥΝΚΑΛΥΠΤΗΚΟΝ, ή έστω ΠΕΡΙΕΡΓΟΝ, δι' έναν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ που τα λέει ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ και τα θέλει ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!

Θέλετε να δείτε τι προηγήθηκε, έτσι για να δείτε πως φτάσαμε στα σκληρά ανωτέρω κελαηδήματα;;;
Ορίστε τι μου ξανάπε το καλλίφωνο πουλάκι το κελαηδιστόν...

<<Βομβαρδισμό», ανοικτών επιστολών, απαντήσεων και ανταπαντήσεων, χωρίς ιδιαίτερη ουσία, είχαμε τις τελευταίες ημέρες στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού, ανάμεσα στον Ανέστη Μανώλα και στον Βαγγέλη Λαγδάρη. Από το πολύ «φως» που έπεσε σε όλα τα θέματα του Δήμου, δημιουργήθηκαν αρκετές σκιές και εκεί φαίνεται πως κατάφερε να «κουρνιάσει» ένα σημαντικό θέμα, το οποίο αναδείχθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (16/10/2019), μετά από ερώτηση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Μπιζάκη. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Στην πρώτη ανακοίνωσή του, ο κ. Μανώλας, το μόνο για το οποίο κατηγόρησε ευθέως τον κ. Λαγδάρη είναι πως είπε ψέματα για το ταμείο του Δήμου, στο οποίο βρήκε 380.000€ και όχι 750.000€, όπως είχε αναφέρει ο τέως Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αυγούστου. Στην απάντησή του ο Βαγγέλης Λαγδάρης κατέρριψε εύκολα την κατηγορία αυτή, λέγοντας απλά ότι, στις 12 Αυγούστου που το είπε, είχε όντως τόσα χρήματα το ταμείο του Δήμου και πως μέχρι το τέλος του μήνα έπρεπε να πληρώσει εκκρεμότητες, οπότε φύγανε λεφτά. Είπε ψέματα ο Λαγδάρης; Όχι. Απέδειξε ο Μανώλας κάποια παρατυπία στις πληρωμές του τελευταίου 20ημέρου της διοίκησης Λαγδάρη; Όχι. Επομένως όλα καλά. Στην ίδια (πρώτη) ανακοίνωση, ο Ανέστης Μανώλας, κάνει μία γενική και σύντομη αναφορά σε ατιμολόγητες διεκδικήσεις, περίπου 190.000€, τριών ιδιωτών, τις οποίες όπως αναφέρει δεν αναγνωρίζει η παρούσα Δημοτική Αρχή. Στην απάντησή του ο Βαγγέλης Λαγδάρης δεν κάνει καμία αναφορά σε αυτές. Οι απαντήσεις και ανταπαντήσεις, που ακολούθησαν, ήταν στο πνεύμα της θεωρητικής καταγραφής της πολιτικής κρίσης και μνήμης του κόσμου και άλλες τέτοιες κοινοτοπίες χωρίς ουσία>>.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΙ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.
Ο Επιχειρηματίας, πιστεύω πως θέλει τα λεφτά του, γιατί έβαλε τα υλικά.
Ο Δήμαρχος μάλλον δεν θέλει να πληρώσει γιατί δεν υπάρχει τιμολόγιο.
Ο πρώην Δήμαρχος πρέπει να απαντήσει, γιατί δεν τιμολόγησε.
Και ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, θα πρέπει να τους καλέσει όλους, γιατί τα λεφτά για τα οποία μιλούν, είναι λεφτά του ΦΟΥΚΑΡΑ ΔΗΜΟΤΗ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ!

Και επειδή ξέρω πως όλοι τους είναι ΑΘΩΟΙ, λίγο μετά να βγει ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ και να πει, πως στο όλο θέμα, φταίει ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ που έχει φωλιά εκεί απέναντι από το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ κι ενώ έβλεπε, δε μίλαγε!!!

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: