Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

ΒΑΛΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΑΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ, ΠΟΥ ...ΜΑΓΕΥΕΙ.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΝΤΙΑΡΑ, ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ, ΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ...ΦΡΑΓΚΑ
Πριν λίγο, έσκασε στα ...μάτια μου μπροστά, ένα θέμα που με έκανε να χοροπηδήσω.
Που φωνάζω, εδώ και χρόνια για αυτό...
Μα...
Μα ποιος ασχολείται;;;
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΒΓΑΖΕΙ Ή ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ....
Να το ξέρετε λεβέντες...
Μεγάλα έργα έκαναν και οι ΦΑΡΑΩ στην Αίγυπτο. Έκαναν πυραμίδες, μα τις έκαναν οι ΔΟΥΛΟΙ. Με μαστίγια, με ξύλο, με αίμα, ιδρώτα και πόνο. Ο λαός πονούσε και οι Φαραώ έκαναν μεγάλα έργα. Και οι Δήμαρχοι, τώρα μιλούν για ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ. Την καθημερινότητα την έριξαν στα σκουπίδια... Όμως, ξέρω....
ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΙΖΕΣ - ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΖΕΣ...
Και το να βουλώσεις μια γούρνα, που σπάω το αυτοκίνητο μου κάθε μέρα στη γειτονιά μου, είναι δυο κουβάδες άσβαλτο. Τι μίζα να βγάλουν;;; Οπότε;; Άστην εκεί να σπας το αμάξι σου καθημερινά για 5 ή 6 χρόνια μέχρι να έρθει ένας ...ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, να σου την κλείσει... Τι; Ποιος είναι αυτός;;;
χα χα χα... Να, πάνε παρακάτω και διάβασε... Ξεστραβώσου...

Η λακκούβα αυτή έκλεισε μετά από 6 μήνες

Μάχη με τα προβλήματα της καθημερινότητας δίνει ο Τάσος Θεοδωρίδης. 
Ο νέος αντιδήμαρχος καθημερινότητας της Αλμωπίας βρέθηκε αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα τόσο των χωριων και της πόλης της Αριδαίας αλλά και εσωτερικά εντός του εργοτάξιου.
Ωστόσο ο Τάσος Θεοδωρίδης χωρίς να ζητήσει πίστωση χρόνου άρχισε δουλειά από την 1η ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του. Ενδεικτικά ο επικεφαλής του συνδυασμού του Η Αλμωπια Ψηλά, Νίκος Παρουτογλου έδωσε πίστωση χρόνου στο νέο αντιδήμαρχο 100 ώρες.
Τις πρώτες ημέρες των καθηκόντων του ο νέος αντιδήμαρχος έδωσε εντολή να κλείσουν όλες οι λακκούβες που υπάρχουν στους κεντρικούς δρόμους δίνοντας έμφαση και στην Ανατολική Αλμωπια, η οποία αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα. 
Η λακκούβα αυτή έκλεισε μετά από 6 μήνες
Τέλος ο νέος αντιδήμαρχος πραγματοποιεί συσκέψεις με προέδρους των χωρίων της Αλμωπίας προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα των προβλημάτων.


Και επίσης...
Έγραψε ο Κώστας από Άψαλο κάτω από αυτή τη φωτογραφία...

<<Εύγε στον αντιδήμαρχο καθημερινότητας κύριο Αναστάσιο Θεοδωρίδη του Δήμου Αλμωπίας, που έστειλε να καθαρίσουν την τοπική κοινότητα Αψάλου. Μετά απο 6 χρόνια έγινε σωστή καθαριότητα. Έκοψαν τα χόρτα στην πλατεία Αψάλου, καθάρισαν τα πεζοδρόμια και έβαψαν τα κρασπεδα.
5 χρόνια η δημοτική αρχή του πρώην δήμαρχου Δ. Μπίνου μας είχε σε αναμονή.........ο λαός τους ανύπαρκτους δημάρχους τους στέλνει στα σπίτια τους........όταν ξυπνά ο λαός μαύρο φίδι που σας έφαγε>>.

Ρε εσείς...
ΒΑΛΤΕ ΡΕ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ...ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ, ΤΙΣ ΓΟΥΡΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ!
Σαν όπως τον Δήμο Αλμωπίας και Αντιδημάρχους σαν όπως τον Τάσο Θεοδωρίδη, μήπως και η γούρνα που έχω εκεί στη γειτονιά μου, στην Κατερίνη, κλείσει μετά τόσα και τόσα χρόνια...
Στη γούρνα που έπεσε η μάνα μου κι έσπασε χέρι κι από τότε, πήρε την κάτω βόλτα και σε 6 μήνες την έχασα....
Έλεος...
ΒΑΛΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΑΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΠΟΥ ...ΜΑΓΕΥΕΙ.
Για αρχή τα πας σούπερ φίλε και ΠΟΝΤΙΕ κι αδερφέ Τάσο...
Θέλουμε 4 χρόνια ίδια απόδοση, για να σε έχουμε παράδειγμα προς μίμηση σε όλη την Ελλάδα.
Άσχετα αν χαλάς την πιάτσα, στις κλασικές Αντιδημαρχίες Τεχνικών Έργων,ή Πολεοδομίας, ή Δήθεν Καθαριότητας, ή Πρασίνου, Κοκκίνου κλπ κλπ. Ή αλλιώς Αντιδημαρχίες ...Μίζας και Ρεμούλας!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ...ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΡΓΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ!
Εύγε σου τεμέτερον παιδά....
Αμήν και συν... Θεώ!
ΥΓ: <<Πριν 8 χρόνια είχε βγει πάλι και ήταν αντιδήμαρχος, χωρίς μισθό......χάρισε τον μισθό του για να μπορέσει να κάνει έργα σε χωριά. Είναι ποντιακής καταγωγής απο το χωριό μου Άψαλος>> να τι μου είπε ως κερασάκι στην τούρτα ο Κώστας Καρυπίδης κι εγώ, πως να μην υποκλιθώ;;;;

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: