Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΘΕΛΕΙ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" Ή "ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ...ΚΛΑΙΣ
Γράφει κι ΥΠΟγράφει η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

Πάνε τελικά περίπατο και χαμόγελα, και σχέδια για μεγάλες πράξεις, και όνειρα, και παρέες που θέλουν να γράψουν ιστορία.


Ένα ένα αποδομούνται τα κάστρα που στοιχειοθετούν την αντιπολίτευση στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού κι έχω την εντύπωση, πως δεν έχει γιατρειά αυτός ο τόπος.

ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ!
ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.
Κοιτάχτε την είδηση...
Αποχώρησε από την παράταξη του Παναγιώτη Καζά η Μαρία Αβραμίδου, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Μεθώνης, με γραπτή δήλωση, που κατέθεσε στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης.

Η κ Αβραμίδου αναφέρει στη δήλωσή της πως: «Η συνείδησή μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο προσέγγισης των διαφόρων σοβαρών θεμάτων, αλλά και με την τακτική που υιοθετεί, στην πλειοψηφία, της η δημοτική ομάδα “Βόρεια Πιερία της καρδίας μας”, όσον αφορά τη συνεργασία, όπως την ονομάζει, με τη νέα δημοτική Αρχή».
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ;;;
Ναι.
Και ξέρετε κάτι;;;
Σε τι διαφέρει η απόφαση της κατά τ' άλλα επιτυχημένης Συμβούλου του Δήμου, από αυτά που ζούμε στις πρώτες μέρες του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ή καλύτερα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ;;;
Σε τίποτα.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ.
Όποια ψεγάδια σύμπνοιας ή συνύπαρξης, ή συνένωσης υπέρ τόπου και λαού, πάει περίπατο, μετά τέτοιες παραιτήσεις.
Η κυρία Αβραμίδου φεύγει και να δείτε πως η ιστορία θα μας δείξει, το γιατί έφυγε.
Σε πολύ πολύ λίγο.
Όσο για τον Δήμο;;;
Εγώ θα την ήθελα να ανεξαρτητοποιηθεί ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς όλους, γιατί ο Λαγδάρης, έχει αφήσει το χωριό της ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ, που δεν έχει ρίξει μήτε ένα τενεκέ άσφαλτο και σπάμε τα αμάξια μας, καθώς πρέπει να έχεις τραχτέρ να κινηθείς στον ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ, κι όχι να κάνει τόσο ντόρο για το τίποτα, για αυτά που μας γράφει, από την ομάδα ΚΑΖΑ.
ΥΓ: Αδέρφια εκεί, δεν σας φτάνει ο πόνος σας, έχετε και αυτού του στυλ τις πολιτικές κινήσεις.
ΥΓ2: Ξέρετε τι θέλει η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ;;; Μία κυβέρνηση ΣΩΤΗΡΙΑΣ, δια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ, δίχως αντιπολίτευση, μα μόνον ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ.
ΥΓ5: Ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!
ΥΓ3: Δεν έχετε αδέρφια την πολυτέλεια, να κάνετε ...τσαλίμια, διότι ο τόπος σας πονάει...

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: