Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ: "ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ"


Χριστοφορίδου: «Είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξανδρος Ρήγας δε φταίει»

Όσα είπε για το «κόψιμο» της σειράς «Room Service, πλιζ»

«Συνέβησαν πράγματα που για μένα δεν έχουν προηγούμενο και κάποια λογική. Το μόνο που σαν συμπέρασμα βγαίνει για άλλη μια φορά είναι ότι δυστυχώς ενώ είμαστε στο 2019 η λογική έχει μείνει πίσω, είναι μπακαλίστικα. Τα γυρίσματα σταμάτησαν αρκετές φορές. Τουλάχιστον τρεις φορές θυμάμαι. Η μία είναι από την παραγωγή, πιο πριν από τον Αλέξανδρο επειδή έπρεπε να πάει στον δικηγόρο για κάποια πράγματα που τον πίεζαν και την τελευταία φορά ήρθαν στο πλατό κάποιοι από τους νεότερους συναδέλφους και ανακοίνωσαν στον Αλέξανδρο και στην παραγωγή ότι δεν έχουν πληρωθεί», είπε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.
Η ηθοποιός έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον γνωστό σεναριογράφο – ηθοποιό και τον ξέρει καλά. «Ο Αλέξανδρος ξέρει να παλεύει και να αγωνίζεται. Ειλικρινά επειδή δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο, πάντα έχει μια εμπλοκή, είναι αυθόρμητος, πίστεψέ με είναι η πρώτη φορά που δε φταίει. Γι’ αυτό πιστεύω ότι υπάρχουν και τα δικαστήρια».
Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου άδραξε την ευκαιρία και δεν παρέλειψε να συμβουλεύσει και τους νεότερους συναδέλφους της: «Η γνώμη μου είναι – για τους νεότερους συναδέλφους το λέω- εάν μπορούν να φροντίζουν να πηγαίνουν πάντα με τον δικηγόρο τους. Δυστυχώς περάσαν οι εποχές που ο λόγος ήταν συμβόλαιο»
Η ηθοποιός ανέφερε ότι ήταν από τα πρώτα θύματα της κρίσης, γι’ αυτό και στη δεύτερη εγκυμοσύνης έφυγε από την Αθήνα και πήγε στην Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: