Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ "ΩΡΑ ...ΜΗΔΕΝ" - ΣΠΕΥΣΑΤΕ

Αποχέτευση Μακρυγιάλου!
Ελάτε για διακανονισμό σύνδεσης

Καλούνται να κάνουν διακανονισμό με δόσεις για να μπορούν να πληρώσουν το τέλος σύνδεσης με το αποχετευτικό δίκτυο οι κάτοικοι του Μακρυγιάλου, μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.. Επιταχύνονται οι αυτοψίες της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Πύδνας Κολινδρού...

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, έγινε ουσιαστική ενημέρωση από τον Δήμαρχο, Ανέστη Μανώλα, σχετικά με το θέμα. Πως οι απαραίτητες αυτοψίες της υπηρεσίας θα ολοκληρώνονται εντός πέντε (5) ημερών.
Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου υπάρχει ενεργός διακανονισμός, στον οποίο μπορούν να εντάξουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων το τέλος σύνδεσης με το δίκτυο. Το ποσό αυτό ξεκινά από τα 250€ για 100 τ.μ. και πάει λίγο παραπάνω, για κάθε επιπλέον τετραγωνικό. Επιταχύνεται η διαδικασία σύνδεσης;
Σαφώς ναι. Ο κάθε ιδιοκτήτης πρέπει να καταθέσει αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και αφού πληρώσει την πρώτη δόση του διακανονισμού ή εξοφλήσει εφάπαξ το τέλος σύνδεσης, εντός πέντε (5) ημερών θα τον επισκεφθεί κλιμάκιο του Δήμου προκειμένου να του δώσει οδηγίες για τον σωστό τρόπο σύνδεσης. Με τεχνικό της επιλογής δε, ο ιδιοκτήτης θα κάνει τις απαραίτητες εργασίες στο ακίνητό του, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις που έχει λάβει από τον Δήμο. 
Όταν ολοκληρωθούν και αυτές οι εργασίες, ενημερώνει την Υπηρεσία και σε πέντε (5) ημέρες θα το επισκεφθεί εκ νέου το κλιμάκιο προκειμένου να διαπιστώσει ότι όλα έχουν γίνει σωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: