Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ΑΧΕΠΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ "ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ" ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΓΩΝΙΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Στις 7 μμ το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, οι ΑΧΕΠΑ Κατερίνης πολλή σημαντική επιστημονική εσπερίδα για τον Καρκίνο στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης.
Όσοι πιστοί, ας στηρίξουν αυτή την εκδήλωση, ενός ΝΕΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ που ήρθε και μπήκε στη ζωή μας.
Πρόεδρος του είναι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ και Αντιπρόεδρος ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ....
Σε συνέντευξη τύπου καλούν όσους επιθυμούν να είναι εκεί και δίπλα τους, διότι από τέτοιες ημερίδες επιστήμης, αυτό που έχει να κερδίσει ο άνθρωπος είναι η γνώση και η αλήθεια αυτής της διαφορετικής αρρώστιας.
Στο πρόγραμμα, θα έχουμε...
Τοποθέτηση του Σταύρου Λάμπρου, προέδρου του παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Μακεδονίας-Θράκης, με θέμα: «Στόχοι και δράσεις της Αντικαρκινικής Εταιρείας και ειδικότερα του παραρτήματος Μακεδονίας-Θράκης». 
Ο ομότιμος καθηγητής Α.Π.Θ. Κωνσταντίνος Πολυζωΐδης, πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής παραρτήματος Μακεδονίας-Θράκης θα παρουσιάσει το
βιογραφικό του κεντρικού ομιλητή Δρ. Εμμανουλίδη καθώς και τα εισαγωγικά σχόλια της ομιλίας.
Η εσπερίδα θα ολοκληρωθεί με τον Παθολόγο-Ογκολόγο, Δρ Χρήστο Εμμανουηλίδη που θα αναπτύξει το θέμα: «Πρόοδοι στη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου».

Οι ΑΧΕΠΑ-Κατερίνης «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ HJ-39» ξεκίνησαν τον έργο τους και μάλιστα με δράση πολύ συγκεκριμένη που αφορά προσφορά από ανθρώπους σε άνθρωπο!!!!
Πρόεδρε κι Αντιπρόεδρε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας...

Δημήτρης Π. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: