Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ, ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΟ ΛΑΟ

<<Όταν ένας κλέφτης λήστεψε το σπίτι του, αρνήθηκε να κάνει αναφορά στην αστυνομία, του βρήκε δουλειά και σήμερα αυτός ο άνθρωπος ζει και εργάζεται κανονικά.
Έστειλε την Αίγυπτο στο Μουντιάλ του 2018 και όταν του προσέφεραν χρήματα και αυτοκίνητα,τα αρνήθηκε και ζήτησε να μοιραστούν στο λαό.


Έκανε μια μεγάλη δωρεά για ανέγερση νοσοκομείου,ενώ πρόσφερε αρκετά χρήματα για τη δημιουργία εγκατάστασης,επεξεργασίας και καθαρισμού του νερού,στο χωριό του,το Ναγκρίγκ.
Είχε επίσης αγοράσει το πρώτο ασθενοφόρο στην περιοχή αλλά και ακριβό ιατρικό εξοπλισμό .
Στο γάμο του,είχε καλέσει όλους τους συγχωριανούς του.
Αυτός είναι ο Μοχαμεντ Σαλαχ>>.


ΠΗΓΗ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει προκαλέσει τέτοιο αντίκτυπο στην Αγγλία ξεπερνώντας τα ποδοσφαιρικά όρια, που αποφασίστηκε ν' αποκτήσει το δικό του κέρινο ομοίωμα στο Madame Tussauds του Λονδίνου!

Ο Αιγύπτιος, δεν είναι απλά ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές των οπαδών της Λίβερπουλ και ένας από τους λόγους της τρομερής επιτυχίας της ομάδας του Κλοπ τα τελευταία χρόνια.
Είναι ένας άνθρωπος με τρομερές κοινωνικές ευαισθησίες, που λατρεύεται σαν Θεός στην πατρίδα του, που έχει αποκτήσει τις δικές του τοιχογραφίες στο Κάιρο και που παλεύει για τη βελτίωση της θέσης της γυναίκας στη νοοτροπία των συμπατριωτών του.

Όλα αυτά, τον έκαναν να επιλεγεί για ν' αποκτήσει το δικό του κέρινο ομοίωμα στο μουσείο Madame Tussauds του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: