Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΛΛΙΦΩΝΟΣ ΛΑΧΕΙΟΠΏΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΝΤΙΟ ΚΥΡ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ...ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ

Ο κυρ Βασίλης με την γλυκιά Δημοτική φωνή ο λαχειοπώλης της ψυχής μας, τότε... 
Έφυγε απ' τη ζωή σήμερα το πρωί, Τρίτη 23 Ιουλίου, ο γνωστός κι αγαπητός στον κόσμο της Κατερίνης,  λαχειοπώλης Βασίλης Μανίκας, με καταγωγή από τον Άη-Δημήτρη Πιερίας. Ήσυχος, σεμνός, ευγενικός, γελαστός, πάντα ο λόγος του ξεχύλιζε αγάπη και με ταλέντο στο δημοτικό τραγούδι.
Τον είχαμε σε πολλές βραδιές καραόκε και μας ξεσήκωνε για χορό, τραγουδώντας μας δημοτικά τραγούδια με την πολύ καλή φωνή του..

Ο κόσμος τον αγαπούσε και τον χειροκροτούσε. Θυμάμαι, μου είχε χαρίσει και ένα σι-ντί με τραγούδια του. Κυρ Βασίλη μας καλό ταξίδι εκεί στη γειτονιά με τους πολλούς αγγέλους!!
Θα συναντήσεις και τους δικούς μας αγγέλους.
Να τους τραγουδάς τα τραγούδια που τραγουδούσες και σε εμάς. Κι εμείς Δεν θα σε ξεχάσουμε, ούτε θα ξεχάσουμε τις ατάκες σου που έχουμε κρατήσει κάθε φορά που τραγουδούσες μαζί μας. "Νάστε καλά.. Καλή Παναγία..Να μας βοηθάει.. Καλό χειμώνα και καλά Χριστούγεννα"...κι εμείς γελούσαμε.
Να'σαι σίγουρος όμως ότι θα σε θυμόμαστε πάντα χαμογελαστό όταν θα συναντιώμαστε με την παρέα στα Γιώργος καραόκε και θα τραγουδάμε τα τραγούδια σου.
Καλόν παράδεισο κυρ Βασίλη μας.

ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ
Δημοσιογράφος - Ράδιο Διόνυσος 89,2

Τι γλυκά λόγια ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ, για το μεγάλο ταξίδι, ενός απλού ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ανθρώπου;;;
Ανθρώπου του κέντρου της Κατερίνης φίλοι μου ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΡΙΧΙΟΥ...
Ανθρώπου, που με το χαμόγελο του, μόνον έδινε.
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΥΡ ΒΑΣΙΛΗ...

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: