Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΚΑΙ Η ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ

Η ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗ στον τελικό των 400μ με εμπόδια στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στο  BAKU . Με χρόνο 1¨01¨18 τερμάτισε δεύτερη στην δεύτερη σειρά των προκριματικών και πήρε μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει την Πέμτπη στις 18¨55 ώρα Baku  (17:55 ώρα Ελλάδος ) .
Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ στις 18¨50 ώρα Baku η Στέλλα Κωνσταντινίδου θα αγωνιστεί στον τελικό των 400μ .

Μεγάλες ελπίδες για μεγάλες διακρίσεις από...
τις  δύο πρωταθλήτριες του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ , που γυμνάζονται με τον προπονητή μας μας και ομοσπονδιακό προποντή Ν. Μαντζώλη . Ευχόμαστε να είναι γερές και να μας δώσουν ακόμα μεγαλύτερες χαρές απ' το μακρυνό Αζερμπαϊτζάν .

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει live streaming από το Baku γι αυτούς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες. Θα το ανακοινώσουμε σε σύνδεσμο στα σχόλια .

Το σημείωμα του ΑΡΧΕΛΑΟΥ από τη σελίδα τους, στο Φου Μπου....

---------------------------------------------------------------------------------------------
Μετά την Στέλλα Κωνσταντινίδου, στον τελικό τώρα των 400 με εμπόδια και η ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗ του ΑΡΧΕΛΑΟΥ...
ΚΑΙ Η ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΓΑΝΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ - ΔΥΟ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΤΗΤΑΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΤΖΩΛΗΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ....

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: