Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ...ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ 100ΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ...ΠΡΙΝ

ΑΠ' ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ...ΠΑΝΑΓΙΑΣ Τ' ΑΥΤΙ
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΓΚ. ΣΥΜΒ. ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
<<ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ (το πρωί του 15αύγουστου) ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ'"ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ".
"ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ>>!!!!

Χαράλαμπος Αποστολίδης
Πρόεδρος Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού

Δυο...
άνθρωποι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, που θα πρέπει η φωνή τους να ακούγεται όταν είναι να ...ακουστεί κάτι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ.
Κι ο Μπάμπης Αποστολίδης, ένας από τους μεγαλύτερους Ποινικολόγους στην Ελλάδα, και ένας από τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ, λέει τα πράματα με το όνομα τους, σαν πρέπει να ακουστούν.
Να τι υπογραμμίζει ο Πρόεδρος κι έχει απόλυτο δίκιο.
Κρατώ το ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ και το ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ...
Ναι...
Μόνο ΑΠ' ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ...ΠΑΝΑΓΙΑΣ Τ' ΑΥΤΙ!!!
Ότι παραπάνω από τον ΠΥΡΡΙΧΙΟ για τους ΠΥΡΡΙΧΙΣΤΕΣ μου είναι περιττό...
Να το... ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ που είπε ο κ. Αποστολίδης...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ«Τούτο το Μνημόσυνο αποκτά φέτος ακόμη μεγαλύτερες ιστορικές διαστάσεις, δοθέντος ότι συμπίπτει με την συμπλήρωση εκατό ετών από την διάπραξη αυτού του στυγερού εγκλήματος, το οποίο, υπό τις συνθήκες βαρβαρότητας που το σημαδεύουν ανεξίτηλα, φέρει όλα τα στοιχεία του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας» 
«Υπό τα δεδομένα αυτά εμείς, οι Έλληνες, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι κατανοούμε, στο ακέραιο, την σημασία αυτής της Επετείου, οφείλουμε να αγωνισθούμε, αποφασισμένοι και υπό όρους αρραγούς ενότητας, ιδίως για την επίτευξη των εξής στόχων: Πρώτον, για ν’ αναγνωρισθεί διεθνώς η Γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου, ως στίγμα βαρβαρότητας που θα μείνει χαραγμένο για πάντα στην ανθρώπινη μνήμη. Και, δεύτερον, για ν’ αναγκασθούν οι θύτες να εκφράσουν, τουλάχιστον, μια ειλικρινή αναδρομική συγγνώμη, αποκηρύσσοντας έτσι την ως τώρα ανίερη τακτική της αδίστακτης παραχάραξης των, κατά γενική ομολογία, αμάχητων ιστορικών τεκμηρίων».

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: