Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΩΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Η φωτογραφία (Κούλουμα συλλόγου 2017) δεν είναι τυχαία. Η παιδική χαρά κάθε καλοκαίρι ήταν υπό την επίβλεψή του ώστε να προετοιμαστεί για το μεγάλο χορό μας.
Έφυγε πριν λίγες ώρες από κοντά μας ο Κυριάκος Αγαθαγγελίδης, πρώην αντιπρόεδρος του συλλόγου Πλατανακίων και πρώην πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δίου. Ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του και στον οικισμό των Πλατανακίων που συνόδεψαν τον Κυριάκο στο τελευταίο του ταξίδι. Στάθηκε δίπλα μας στα...
πρώτα βήματα ανάληψης καθηκόντων ως διοικητικό συμβούλιο από το 2014 έως και σήμερα. Μας καθοδήγησε, μας στήριξε ως νεολαία, ήταν εκεί κάθε καλοκαίρι να στήσει τη μεγάλη εκδήλωση με προσωπική χειρωνακτική δουλειά στο πάρκο του χωριού. Η φωτογραφία (Κούλουμα συλλόγου 2017) δεν είναι τυχαία. Η παιδική χαρά κάθε καλοκαίρι ήταν υπό την επίβλεψή του ώστε να προετοιμαστεί για το μεγάλο χορό μας. Το ΔΣ του συλλόγου εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο αυτό που στήριξε το σύλλογο έως ότου το επέτρεψε η υγεία του και του εύχεται Καλό Παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο και τις κόρες του, χορεύτριες του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΩΝ "Ο ΠΟΝΤΟΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: