Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΧΡΥΣΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΣΟΓΙΑΚΟΥΣ, ΜΕ ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΕΑ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΤΟ "ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ" ΣΤΟ ΒΛΈΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΎΣ ΤΩΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ΑΕΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ
Έ, ναι...
Μίλησε η Κατερινιώτικη ψυχή...
Αν κοιτάξεις την φωτογραφία θα καταλάβεις τι λέω...
Να και λίγα πράματα για τον αγώνα.

Η Εθνική Ανδρών εν τέλει τα κατάφερε κι ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες.
Η Ελλάδα, νίκησε με 2-1 σετ (16-21, 18-16, 6-2) την Πορτογαλία στον μεγάλο τελικό ενώπιον 2.000 θεατών, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τόσο τον τερματοφύλακα Κώστα Γουργούμη, όσο και τον Στέλιο Δημάκη.
Ηττήθηκε στο πρώτο σετ με 21-16, αλλά αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει, καθώς πέτυχε το come back και κέρδισε στο δεύτερο με 18-16. Από το 4-6  η ομάδα την οποία κοουτσάρει ο Γιάννης Λαζαρίδης με ένα σερί 6-0 βρέθηκε στο 10-6 και εν συνεχεία στο 16-10  με τον Γουργούμη να δείχνει την κλάση του σε ένα πέναλτι και σε ένα τετ α τετ.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα shoot-out με τους Γιώργο Παπαβασίλη, Γιώργο Ελευθεριάδη,  Κώστα Θεοδώρου να σκοράρουν για την Ελλάδα και τον Γουργούμη να σταματάει τον Vasco Antonio Dias Silva, ενώ το ματς τελείωσε με την επέμβαση του Στέλιου Δημάκη  που είχε ρόλο τερματοφύλακα!
Αυτά τα παιδιά, εφ' όσων κατάφεραν να γυρίσουν τέτοιο παιχνίδι, το μέλλον τους ανήκει και σίγουρα τα καλύτερα και περισσότερα, έρχονται.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: