Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΗΣ 52 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ, ΣΤΑ "ΓΚΡΕΜΙΑ" ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΕΥΓΕ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΙΔΙΩΤΗ, ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Να και κάτι καλό που αφήνει πίσω του ο ΑΠΕΛΘΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Κωνσταντίνος Δημόπουλος!
Πλήρης δικαίωση του Κώστα Δημόπουλου.
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση ανακοπής που είχε κατέθεσε ο δήμαρχος κατά του ελληνικού δημοσίου και της “Αγρογής” Α.Ε. για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα τους.
Η τωρινή, απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κατερίνης, λέει πως, ο Δήμος Δίου-Ολύμπου παραμένει κύριος των 52 στρεμμάτων στην περιοχή “Γκρέμια” της Πλάκας Λιτοχώρου.
Αυτό το παραθαλάσσιο “ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΗΣ” λίγο έλειψε να πάει σε χέρια ιδιώτη, μετά από κατάσχεση στην οποία προχώρησε κάποιος πιστωτής της εταιρείας “Αγρογή” Α.Ε η οποία φερόταν ως ιδιοκτήτρια αυτής της παραθαλάσσιας έκτασης.
Μάλιστα αυτό το κομμάτι γης, θα έβγαινε “στο σφυρί” για πολύ λίγες χιλιάδες ευρώπουλα. Να που με αυτή την πρωτόδικη απόφαση κατοχύρωσαν έτσι, όχι μόνο τα δικαιώματα αλλά και ένα σημαντικό κομμάτι της περιουσίας του δήμου.
Επιτέλους, είδαμε και κάτι πολύ καλό από πλευράς Τέως Δημάρχου, με το οποίο αν μη τι άλλο, μας δείχνει, πως όταν θέλει, ως νομικός μπορεί.
Τώρα, γιατί δεν έκανε το κάτι παραπάνω για τους δημότες και τον δήμο του, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: