Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ...ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ!!!

Ως βόμβα έσκασε η είδηση μας, πως η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ, θα είναι σε αδράνεια, καθώς την έβαλε στην άκρη ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ανέστης Μανώλας και ο Πρόεδρος της επιτροπής Βασίλης Παππάς, με δεδομένο το ότι θα τρέχει η διοργάνωση, μόνο με το ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ.
Δηλαδή έκαναν με μια ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ την επιτροπή αυτή, εν θερμώ ίσως ή άλλως, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!
Όταν το κατάλαβαν οι της αντιπολίτευσης, διαβάζοντας ΠΙΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΥΡΡΙΧΙΟ, αμέσως...

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΦΡΟΥΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΡΗ, ΕΚΤΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!
Και, θα γίνει.
Θέλει δεν θέλει ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ή ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!
Τι θα γίνει ρε αδέρφια, τους έγραψαν, αν ώ μη γέννητω, γίνει κάτι κακό;;;;
Θα τρέχουν την επιτροπή που δεν είναι επιτροπή;;;;
Ή την άτυπη επιτροπή που κάνει την επιτροπή ενώ δεν είναι επιτροπή;;;;
Πάμε στην είδηση!
Με 10 υπογραφές εκλεγμένων της μείζονος αντιπολίτευσης του Ευάγγελου Λαγδάρη, με 5 του Παναγιώτη Καζά και μια του Δημήτρη Ζαφείρη, εκτάκτως η κυρία Πρόεδρος πρέπει να συγκαλέσει το ΔΣ της!
ΣΕ ΜΟΛΙΣ 6 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΌΔΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ!
Κι αυτό θα πει, πως θα έχουμε ΕΓΚΑΙΝΙΑ με ΕΠΙΤΡΟΠΗ "ΦΑΝΤΑΣΜΑ" όμως, την Τρίτη το αργότερο, πρέπει να γίνει το συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο!
ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Ή ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ...ΒΑΨΑΤΕ!
Μήπως θα έπρεπε το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ή ΤΕΤΑΡΤΗ, ή ΠΕΜΠΤΗ, ή έστω μεσημέρι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, για να υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;;
ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ...ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ!!!
Γιατί την έχετε κι εσείς άσχημα.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: