Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΑΙ "ΗΟΤ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ...ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ...ΔΙΑΣΗΜΟΙ

Το παράνομο ζευγάρι είναι το talk of the town!

Τόλμη και γοητεία για το πιο hot παράνομο ειδύλλιο της showbiz! Πασίγνωστη παρουσιάστρια, παντρεμένη, διατηρεί παράνομη σχέση με διαζευγμένο κούκλο σχεδιαστή μόδας, που είναι μάλιστα τρελά ερωτευμένος μαζί της.
Ο σχεδόν 15 χρόνια μικρότερός της σε ηλικία designer -ιδιαίτερα αγαπητός στο εγχώριο τζετ σετ- είναι πραγματικά τρελός και παλαβός με την καλλίγραμμη κυρία της TV!

Οι δυο τους κατάφεραν έως σήμερα να κρατήσουν μυστικό τον απόλυτο έρωτα που ζουν, και μάλιστα κάτω από τη «μύτη» των παπαράτσι, κάνοντας κοινές εμφανίσεις πάντα με μεγάλη παρέα.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών… Εκείνος γοητεύτηκε από τον δυναμισμό της, όπως και εκείνη. Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία.

Το σπίτι του δεν άργησε να γίνει το ερωτικό τους κρησφύγετο. Την ημέρα εργάζονταν ώρες ατελείωτες, στο στούντιο και το ατελιέ, αντίστοιχα, ωστόσο ξέκλεβαν χρόνο και συναντιόντουσαν

Άνθρωποι από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο για έναν κεραυνοβόλο έρωτα, που έχει εξελιχθεί σε αγάπη. Η σχέση τους δοκιμάστηκε πολλές φορές, αλλά ο σχεδιαστής είναι πάντα εκεί, δίπλα της.

Παράλληλα, ο σύζυγος της είναι απασχολημένος πάντα με τη δική του καριέρα, ωστόσο από το περιβάλλον της διαρρέεται πως ο γάμος τους έχει τελειώσει.

Η πληροφορία μάλιστα ότι ο γάμος της γνωστής παρουσιάστριας με τον άντρα με τον οποίο δημιούργησε οικογένεια έχει φτάσει σε τέλμα κυκλοφόρησε τα τελευταία χρόνια, και φαίνεται πως επιβεβαιώνεται.

Η παρουσιάστρια, βρήκε τον άντρα που της δίνει και την αγκαλιά που έχει ανάγκη όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

Και το κερασάκι στην τούρτα του παράνομου lovestory; Το ζευγάρι έχει συνυπάρξει και τηλεοπτικά, όταν εκείνος πήγε στην εκπομπή της ως καλεσμένος!

ΠΗΓΗ: makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: