Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ, ΚΛΑΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ
Με την υψηλή επιστασία του νέου Δημάρχου Δίου Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου, τα παλιά σφαγεία του Λιτοχώρου παίρνουν και πάλι «ζωή». Ήδη έχουν εκεί στεγαστεί οι υπηρεσίες Αποκομιδής, Τεχνικών και Πρασίνου και άρχισαν να μπαίνουν και πάλι σε σειρά οι αποθήκες υλικών του δήμου.

Από την 4η Ιουνίου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, είναι στον χώρο και εγκαταστάθηκε μόνιμα εκεί.
Στο μεταξύ, ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ της αποκομιδής σκουπιδιών, στις τεχνικές υπηρεσίες και στην φροντίδα του πράσινου, δεν έχει όρια.
Ξεπέρασαν τον εαυτό τους, και κατάφεραν να έχουν πλέον σε σειρά τις ευθύνες της φροντίδας στον τομέα τους, του Δήμου ολάκερου.
Όλοι οι εργαζόμενοι στον Δήμο πλέον δίνουν τον καλύτερο εαυτό όμως οι της καθαριότητας, του πρασίνου και των τεχνικών υπηρεσιών, εκ της φύσης της εργασίας, με ζήλο, παλεύουν με το θηρίο!
ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ.
ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Κύριε Αντιδήμαρχε Κουριάτη τα μάτια σας 14, σε αυτούς τους υπαλλήλους, γιατί αυτή είναι η συνταγή και της δικής σου επιτυχίας στο πόστο σου.
Κύριε Δήμαρχε Γερολιόλιο, τα μάτια σας 14 και σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Δίου Ολύμπου, καθώς επί της ουσίας, Δήμαρχο είχαν και Δήμαρχο έψαχναν όλοι τους!
Καλό χειμώνα αδέρφια εργαζόμενοι εκεί κι αν σας πειράξει κανένας, εμείς είμαστε εδώ!
χα χα χα

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: