Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

"ΝΤΟΥ" ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Πω πω, ρε παιδιά.
Οι Επιθεωρητές της Εργασίας Πιερίας έκαναν ντου, συντονισμένα, το πρωί της Παρασκευής και ...μαγκιά τους, στις υπηρεσίες καθαριότητας του Βόρειου Δήμου Πιερίας, δηλαδή της Πύδνας Κολινδρού. Εννοείται πως ήθελαν να τσεκάρουν τις συνθήκες εργασίας των φουκαράδων των εργαζομένων, που οι εκάστοτε συνήθως πολιτική ηγεσία, τους "παίζει" κατά το δοκούν!
Μαγκιά τους.

Έκαναν ντου στα αμαξοστάσια του Αιγινίου, του Μακρυγιάλου και του Κολινδρού, χαράματα χαράματα, και μάλιστα γνωρίζοντας ακριβώς, πότε οι υπάλληλοι βγαίνουν για εργασία στους δρόμους του Δήμου.

Είναι...
Είναι σίγουρο πως αυτό έγινε λόγω των αυξημένων αναγκών του Δήμου τις μέρες αυτές, λόγω του Πανηγυριού του Αιγινίου, μήπως και επαναληφθούν "παρατράγουδα" του παρελθόντος ή ...κελαηδίσματα του μέλλοντος!

Οι ανάγκες είναι αυξημένες, και χτυπούν κόκκινο, τέτοιες μέρες, υπάρχει και η καταραμένη υποστελέχωση των υπηρεσιών, οπότε και οι λύσεις θα είναι ανάλογα αρνητικές και πάντα κατά των εργαζομένων. Πως να μαζέψεις σκουπίδια, όταν δεν έχεις τους υπαλλήλους που έχεις ανάγκη; Χαμός στα καφενεία και όλοι κάνουν ...καφενείο, καθώς το θέμα αυτό είναι το κορυφαίο των συζητήσεων. Είναι κοινό μυστικό πως η νέα διοίκηση λέει πως πίσω από αυτές τις ενέργειες κρύβονται πολιτικές φιγούρες, ενώ οι αντίπαλοι, λένε πως υπάρχει πλήρης ανεπάρκεια των φρέσκων στελεχών της φρέσκιας διοίκησης!
Συνεχίζεται.....
χα χα χα

ΥΓ: Έγραψα "συνεχίζεται", διότι, ξέρω πως το θέμα δεν τελειώνει εδώ.
ΥΓ2: Σημειώνεται ότι, ΠΙΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ. εδώ και 15 μέρες, γνώριζαν το καυτό θέμα, από εγκυρότατη πηγή, όμως σεβόμενοι και τους εργαζόμενους, αλλά και το ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ...ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, δεν το γνωστοποίησαν.
Ο νοών νοείτο!

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: