Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ - ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ...ΠΡΕΠΕΙ


Το 10 έγινε 12 και πάει για +3 με την συμφωνία ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΥ - ΦΑΡΜΑΚΗ, στον Δήμο Δίου Ολύμπου.
Κι αυτό θα πει "Κυβέρνηση".
Δηλαδή, κατάκτηση της πολυπόθητης ευρείας πλειοψηφίας για τον εκλεγμένο Δήμαρχο Ευάγγελο Γερολιόλιο.
Όπως προενεγράφη παραπάνω, είναι δεδομένη η συνεργασία με τους δύο δημοτικούς συμβούλους που είναι εκλεγμένοι στη Δ.Ε. Δίου με συνδυασμούς της αντιπολίτευσης. Κι έρχεται προσεχώς αδέρφια μου και η ώρα των ανακοινώσεων με την παράταξη «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» του Αστέριου Φαρμάκη.

Τα «τυπικά» απομένουν για την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
«ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» εκπροσωπείται με τρεις συμβούλους στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Δίου – Ολύμπου, τον επικεφαλής Αστέριο Φαρμάκη και τους κ.κ. Αποστόλη Ντινάκη και Αποστόλη Λιάπη.
Οι...
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο συνδυασμών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις δύο πλευρές. Η πρόταση από την πλευρά Γερολιόλιου είναι δεδομένη και αφορά την συμμετοχή στο Δ.Σ. δημοτικής επιχείρησης, στην έμμισθη θέση του προέδρου, του Αστέριου Φαρμάκη και την συμμετοχή των άλλων δύο δημοτικών συμβούλων σε θέσεις μελών Δ.Σ. δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών, που μπορεί να προκύψουν, εφόσον αυτοί το επιθυμούν.
Από την πλευρά Φαρμάκη λέγεται πως ετοιμάζουν το κείμενο προγραμματικής σύγκλισης και θεωρούν πως έως και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 θα έχει ολοκληρωθεί το πλαίσιο συνεργασίας των συνδυασμών.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «θέμα προσχώρησης» του συνδυασμού Φαρμάκη στον συνδυασμό Γερολιόλιου, δεν τίθεται τουλάχιστον προς το παρόν.
Έχοντας ως δεδομένα όλα τα παραπάνω, φαίνεται δύσκολο κάτι να χαλάσει την επικείμενη συνεργασία. Ακόμα κι αν η εγκύκλιος που αναμένεται δεν έχει το επιθυμητό περιεχόμενο, θα βρεθεί τρόπος η συνεργασία να… ευδοκιμήσει.
Οι πάντες βρίσκονται σε αναμονή εγκυκλίου από το ΥΠΕΣ που θα αποσαφηνίζει το καθεστώς κάτω από το οποίο θα γίνονται οι τοποθετήσεις (ή η εκλογή) προέδρου και μελών στα Δ.Σ. των δημοτικών επιχειρήσεων. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και το νόμο που ισχύει, ο πρόεδρος πρέπει να ανήκει στην παράταξη που κέρδισε τις εκλογές.

Υπάρχει και το άλλο για τον Στέργιο Φαρμάκη τον φίλο μου.
4 χρόνια και βάλε εκτός εξουσίας, είναι πάρα πολλά!
Έτσι δεν είναι Στέργιο κι αδερφέ;;;
Όσο για τον Βαγγέλη τον Δήμαρχο, νομίζω πως είναι στον σωστό δρόμο.
Ίδωμεν.
ΥΓ: Ο Δήμος Κατερίνης τα βρήκε στο μοντέλο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ-ΝΤΑΝΤΑΜΗ, έρχεται στον Νότο ΦΑΡΜΑΚΗΣ- ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ κι απομένει στον Βορρά το ΜΑΝΩΛΑΣ - ΚΑΖΑΣ;;; Η μήπως το ΜΑΝΩΛΑΣ - ΛΑΓΔΑΡΗΣ;;; χαχαχαααα


ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ

www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: