Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ "ΜΟΥΡΛΗΣ" ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ - ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ "ΓΑΛΛΙΚΟ" ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ, ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ "ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ" ΘΕΛΕΙ ...ΚΟΠΟ, ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ
Της μουρλής έγινε την Παρασκευή στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ!
Δυο ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, από διαφορετικές παρατάξεις ο καθένας, μόνο στα χέρια δεν ήρθαν, καθώς διαφωνούσαν για θέμα που τέθηκε προς συζήτηση ο Πρόεδρος του χωριού ο ΠΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ.
Τον έφεραν σε τρελά δύσκολη θέση.
Χαμός στο ίσωμα έγινε.

Λένε πως τα "ΓΑΛΛΙΚΑ" έδιναν κι έπαιρναν για ώρα, ενώ μέχρι το τέλος, άκρη δε βγήκε!
Σα να λέμε, όλα τα "χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε!
Το χωριό είναι μέσα στη δυστυχία, από το πρόβλημα του τουρισμού, από το βομβαρδισμένο τοπίο στους δρόμους, καθώς για να περπατήσεις με αμάξι στον Μακρύγιαλο, θέλει από 4Χ4 και πάνω.
Δηλαδή, φεύγεις από τζιπ και πας ή σε τανκς ή σε μπουλτόζα, για να πας από την είσοδο της πόλης μέχρι να διασχίσεις την παραλιακή και να φτάσεις στο ξενοδοχείο του φίλου μου του Γιώργου, εκεί στο τέλος, λίγο πριν την ανηφορίτσα που φεύγεις για ΑΡΧΑΙΑ.
Κι εκείνοι;;;
Να μαλώνουν;;;
Δε βάζω τα ονόματα τους, ούτε αναφέρω το φύλο τους!
Γιατί, μόλις ξεκίνησαν και σεβόμαστε τον αγώνα που θα πρέπει να κάνουν από τούδε και εκεί, γιατί πρέπει ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ να γίνει και πέρασμα και προορισμός, σαν όπως παλιά.
Θεωρώ πως ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ είναι από τα πιο όμορφα χωριά της Πιερίας και αδικείται.
Μετά αυτό το ξεκατίνιασμα, αδικείται περισσότερο.
Παιδιά εκεί, ο εχθρός είναι έξω από το χωριό σας κι όχι ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ!
ΥΓ: Πρόεδρε Πάρη Αναστασιάδη, "καθάρισε" γιατί δε σε βλέπω καλά. Πρέπει να βάλεις στην τάξη εκείνον ο οποίος άρχισε! Γιατί φαινόταν εξ αρχής πως αυτό ήθελε. Ήθελε να σου κάνει το συμβούλιο ΤΣΙΡΚΟ!

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: