Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ...ΠΥΔΝΑΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΖΑ - ΛΑΓΔΑΡΗ - ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΦΡΟΥΛΑ ΚΟΥΤΣΙΜΑΡΗ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΉΜΕΡΑ
Σήμερα Τρίτη 17/09/2019 στις 6:30 το απόγευμα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας – Κολινδρού, μετά από το αίτημα που κατέθεσαν 16 δημοτικοί σύμβουλοι, με θέμα τη συγκρότηση της Επιτροπής Εμποροπανήγυρης Αιγινίου.

Όποια Επιτροπή προκύψει σήμερα, εκ των πραγμάτων δεν θα έχει καμία συμμετοχή μέχρι το τέλος της Εμποροπανήγυρης, καθώς η διοίκηση του Δήμου, προφανώς, θα αναμένει την τελική έγκριση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση μετά τον έλεγχο νομιμότητας που θα κάνει, πριν ενεργοποιήσει τη νέα Επιτροπή.
Μία διαδικασία η οποία διαρκεί μερικές ημέρες.

Από εκεί και πέρα, ποιος ξέρει τι αποτέλεσμα θα βγει, καθώς αντίπαλοι του Νέου Δημάρχου Ανέστη Μανώλα, "ακονίζουν μαχαίρια", σε ότι αφορά τα φάουλ, που έγιναν από την τελετή έναρξης, έως και τη στιγμή αυτή στο Πανηγύρι του Αιγινίου.

Θα τεθεί εν τέλει θέμα αλλαγής ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ;
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ;;;
Κατά που θα βαδίσει πολιτικά ο Στρατηγός;
Πάντως ένα είναι σίγουρο, όποια απόφαση και να πάρουν, σε λίγο οι του ΔΣ, της Πύδνας Κολινδρού.
Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ...ΠΥΔΝΑΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΖΑ - ΛΑΓΔΑΡΗ - ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
Παίζει να μη βγει και άκρη σήμερα...
Πάντως κυρία Αφρούλα μας, δείτε λίγο το Θέμα, ΑΠΕΙΡΙΑΣ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, σε ότι αφορά αυτά που έχετε χτίσει μέχρι σήμερα!

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis


Δεν υπάρχουν σχόλια: