Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΘΕΛΕΙΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", "ΘΡΑΚΗ", "ΗΠΕΙΡΟ", "ΜΑΜΑΛΙΚΑ" Ή ...ΕΛΛΑΔΑ;;; ΦΤΙΑΞΕ "Μ.Κ.Ο." ΚΑΙ ΤΑ ΄ΧΕΙΣ

"Μ.Κ.Ο." Ο ...ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;;;

Όποιος είναι Έλληνας και πιστεύει πως ΕΚΕΙΝΟΙ, οι εχθροί της Ελλάδας δεν θα έβρισκαν τρόπο, διείσδυσης στην χώρα, είναι κορόιδο και ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
Να το ψάξει.
Οι ΜΚΟ έχουν διεισδύσει στην χώρα ως όπλο εκείνων που δεν μπορούσαν αλλιώς να έρθουν.
Και χρησιμοποιούν τον πανάρχαιο τρόπο διαφθοράς των ΕΝΤΟΣ των τειχών Ελλήνων, ή δήθεν Ελλήνων, δηλαδή των πολιτικών κι όχι μόνον.
Ο πανάρχαιος τρόπος είναι της δωροδοκίας....
Δώσε χρήματα, δώσε δώρα, δώσε πόστα και πας καλά...

Ότι θέλεις θα το έχεις.
ΘΕΛΕΙΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", "ΜΑΜΑΛΙΚΑ" Ή ...ΕΛΛΑΔΑ;;; ΦΤΙΑΞΕ "Μ.Κ.Ο." ΚΑΙ ΤΑ ΄ΧΕΙΣ!
Και τώρα, επειδή μετά το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, θέλουν και όλη την ΕΛΛΑΔΑ, φέρνουν και στηρίζουν την στρέβλωση του Ελληνικού Στοιχείου, δια των φερόμενων προσφύγων στην χώρα!!!
Κι ο Έλληνας, εκεί...
Στο ΕΞΥΠΝΟ ΚΙΝΗΤΟ του.
Και οι νέοι;;;
Σαν αποδημητικά πουλιά φεύγουν στο εξωτερικό.
Και οι ΜΚΟ έχουν μπει τόσο στη ζωή μας, που δεν φαντάζεσαι...
Νομίζεις πως είναι μακριά σου, μα είναι δίπλα σου.
Ξέρεις συνέλληνα, πως έχουν νοικιάσει όλα σχεδόν τα σπίτια στα χωριά μας και στις πόλεις και δεν βρίσκει ο Έλληνας οικογενειάρχης να μείνει, γιατί τα ενοίκια έχουν πάει ...Θεό!
Οι ΜΚΟ ρίχνουν χρήμα.
Πολύ χρήμα αδέρφια.
Χαμός.
Οι κραταιοί του πλανήτη έχουν βάλει στόχο να κυριεύσουν την Ελλάδα.
Να κυριεύσουν την Ελλάδα, με τους ...Έλληνες!
Με δικά μας χρήματα λειτουργούν αυτές οι ΜΚΟ;;;
Οι κραταιοί του πλανήτη, αν δεν φτάνουν τα δικά μας λεφτά, βάζουν και δικά τους, δηλαδή δικά μας, κλεμμένα.
Που ό,τι δεν κατάφεραν με όπλα, το κάνουν με τις ΜΚΟ...
Ως Δούρειο Ίππο...
Καλή Λευτεριά Έλληνες...


Δημήτρης Π. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΜΚΟ του 2011;;;;
Που έκαιγαν και πολιτικούς;;;
Μετά 8 χρόνια τι;;; Πως;;; Γιατί;;;

Θυμίζω το άρθρο από έγκυρη πηγή τότε...
Του www.news247.gr ενός έγκυρου Αθηναϊκού πόρταλ...
Πάρτε γεύση ΜΚΟ, από το ρεπορτάζ του Στέλιου Μπαγιατζή του τότε.

<<Φωτιά άναψε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Γ. Σακελλαρίου, καθώς ζητά έλεγχο σε όλες τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, από το 1997. Την ίδια ώρα στοιχεία βουλευτών καίνε όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.


Έλεγχο σε όλες τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που έχουν συσταθεί από το 1997 έως σήμερα ζητά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Γιάννης Σακελλαρίου.
Ο εισαγγελέας, με παραγγελία του προς το Οικονομικό Τμήμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ζητά να ελεγχθούν οι περίπου 600 μη κυβερνητικές οργανώσεις που έχουν συσταθεί την τελευταία 15ετία.
Στην παραγγελία του ο κ. Σακελλάκος ζητά από το Οικονομικό Τμήμα να εντοπίσει όλα τα χρηματικά ποσά με τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί οι ΜΚΟ, είτε από το Δημόσιο είτε από την ΕΕ, καθώς και να ελέγξει εάν τα χρήματα που τους χορηγήθηκαν διατέθηκαν για τους σκοπούς που προορίζονταν. Ζητά επίσης να ελεγχθούν γενικότερα όλες οι δραστηριότητες των ΜΚΟ.
Αφορμή για την παρέμβαση του εισαγγελέα στάθηκαν δημοσιεύματα στον Τύπο, καθώς και αναφορά ιδιώτη με καταγγελίες για χρηματοδοτήσεις που δεν ελέγχονται.
Παράλληλα, την Τρίτη ο Θανάσης Τσούρας από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιάννης Τραγάκης από την Νέα Δημοκρατία παρέδωσαν στοιχεία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στοιχεία τα οποία κυριολεκτικά σοκάρουν.
Μη Κυβερνητική Οργάνωση φαίνεται να έλαβε δύο εκατ. δραχμές για το συγκεκριμένο έργο, ενώ αντίστοιχα άλλη Οργάνωση έλαβε οκτώ εκατ. δραχμές, για ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της Κούβας.
Ως χρηματοδότης εμφανίζεται το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο το διάστημα 1996 – 2004 μοίρασε σε διάφορες Μ.Κ.Ο. 68 εκατ. ευρώ.
Πιο αναλυτικά, από το 1999 μέχρι και το 2003, όταν υπουργός 'ηταν ο Γ. Παπανδρέου, Οργανώσεις έλαβαν τεράστια ποσά από το κράτος.
Σύμφωνα με την παρατήρηση της Λιάνας Κανέλλη, μέχρι και πρόγραμμα για την προαγωγή της Ορθοδοξίας στη Βόρεια Κορέα χρηματοδοτήθηκε από τους Έλληνες φορολογούμενους>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια: