Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΤΟΝ ...ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ" - ΧΑΧΑΧΑΑΑ

<<Ο αντιδήμαρχος προγραμματισμού Γιώργος Τσιαλός εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη δωρεά των μοτοσικλετών προς τον πρόεδρο Νίκο Κατανά και το Δ.Σ. των Δημοτικών Πάρκινγκ Κατερίνης, καθώς και την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες αρμοδιότητές τους σε όλους τους τομείς. «Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι με τη δράση της η Δημοτική Αστυνομία συμβάλει ώστε να απολαμβάνουμε όλοι μας καλύτερη ποιότητα ζωής και αυτό συνιστά προτεραιότητα της Δημοτικής μας Αρχής» επισήμανε.
Πολυδιάστατος ο ρόλος της δημοτικής αστυνομίας Προκειμένου να ανταποκριθεί στον πολυδιάστατο ρόλο της η δημοτική αστυνομία και ταυτόχρονα να διευκολύνουμε τη λειτουργία της υπηρεσίας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δημότη θεωρήσαμε υποχρέωσή μας τη δωρεά τριών μοτοσικλετών που παραδίδουμε σήμερα για χρήση στους Δημοτικούς Αστυνομικούς μας» σημείωσε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος των Δημοτικών Πάρκινγκ Κατερίνης Νίκος Κατανάς>>.

Είπε ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης, στον...

Πρόεδρο Δημοτικών Πάρκινγκ Κατερίνης, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, γιατί εσύ ως Δήμος Κατερίνης, δωρίζεις στην Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης, του Δήμου Κατερίνης, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ.
Ρε δεν πάμε καλά...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΧΕΡΙ, ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ...ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ;;;;
Ρε δεν πάμε καλά...
χα χα χα
Κι όλο αυτό ΦΙΕΣΤΑ, παράδοσης παραλαβής, με φωτογραφίες, δηλώσεις, τηλεοράσεις και μικρόφωνα! Παιδιά, ξέρετε τι λέω;;;
Να κόψετε τα σόου και να αρχίσετε δουλειά.
Έδωσε το πάρκινγκ μηχανάκια στα παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας;;;
Ωραία...
Καλή δουλειά.
Πάμε γι' άλλα.


Δημήτριος Π. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: