Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ) Ο "ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ - ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΘ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

<<Ο Σωτήρης Τσιόδρας γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1965 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μετά την επάνοδό του στην Ελλάδα πήγε Γυμνάσιο και Λύκειο στο 15ο της Κυψέλης και αποφοίτησε με βαθμό 19 7/13.
Σε ηλικία 19 ετών, το 1984 πέρασε στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και μόλις δύο χρόνια αργότερα παίρνει μετεγγραφή ως αριστούχος στη Ιατρική Σχολή Αθήνας. Το 1991 ολοκληρώνει τις σπουδές του με «Αριστα» τον Μάρτιο του 1991.

Ξεκίνησε την κλινική του εκπαίδευση και απόκτηση κλινικής εμπειρίας κατά τη διάρκεια της θητείας του στο 401 ΓΣΝΑ (1992-1993). Εκεί είχε την δυνατότητα να εκπαιδευθεί στη Γενική Παθολογία και αφετέρου να έρθει σε επαφή με μια σειρά από ενδιαφέροντες ρευματολογικούς ασθενείς, ιδιαίτερα ασθενείς πάσχοντες από χρόνιες νεανικές αρθρίτιδες καθώς και από οροαρνητικές σπονδυλοαρθροπάθειες.
Κατά το διάστημα 1991–1993 υπηρέτησε στο Στρατό Ξηράς, ως ιατρός στα κέντρα εκπαίδευσης Υγειονομικού στο Μεσολόγγι, στην Άρτα, στη νήσο Σύμη και στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού. Το διάστημα 1993-94 υπηρέτησε ως Αγροτικός ιατρός στο Κέντρο Υγείας Άστρους Κυνουρίας και το 2001 στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης για το υπόλοιπο υπηρεσίας υπαίθρου>>.

Πηγή: iefimerida.gr 

Ένα ΛΑΪΚΟ ΠΑΙΔΙ, που πήγε ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ και πέρασε με ΆΡΙΣΤΑ, παντού.
Τα ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ, λένε πως είναι παιδί του ΧΑΡΒΑΡΝΤ, όμως, όχι, είναι παιδί του λαού.
Στο ΧΑΡΒΑΡΝΤ πήγε με την αξία του κι όλα με την αξία του.
Όποιος διαβάσει τα παραπάνω, θα καταλάβει γιατί ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ, είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....

Δημήτριος Π. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: