Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ...ΑΕΠΙ;;; ΆΝΤΕ ΠΑΛΙ

Που να βρεις όρια στο σκάνδαλο ΑΕΠΙ;;;
"Λαβράκια" έβγαλε το πόρισμα της έκθεσης της Ernst & Young που παρήγγειλε το Υπουργείο Πολιτισμού για την "ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ" και τα Πνευματικά Δικαιώματα.


Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο με εκτενή μας άρθρα στην larisacitynews.GR έχουμε αναφερθεί στο θέμα των Πνευματικών Δικαιωμάτων μετά την κατάρρευση εν μέσω σκανδάλων της ΑΕΠΙ, την δημιουργία ενός διαφανή φορέα από το Υπουργείο Πολιτισμού, της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων (ΕΥΕΔ), για την ρύθμιση της αγοράς των Πνευματικών Δικαιωμάτων στην Ελλάδα, αλλά και τις υποψίες μετά από πληθώρα καταγγελιών μελών για ένα μεγαλύτερο σκάνδαλο στον έτερο Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων, την "Αυτοδιαχείριση" (Autodia).

Tα όσα έχουμε γράψει μπορείτε να τα δείτε εδώ:
Μάλιστα στο τελευταίο μας άρθρο ο κ. Γιάννης Γλέζος, πρωτεργάτης στην δημιουργία της "Αυτοδιαχείρισης" και σημερινό μέλος του ΔΣ, είχε αντιδράσει με επιστολή του αναφέροντας τις "δικές του αλήθειες" και ζητώντας μας να ανακαλέσουμε τους ισχυρισμούς μας περί "οικονομικών ατασθαλιών" στον Οργανισμό.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο:

Μετά από όλα αυτά χθες οι μεγαλύτερες πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες στις εκδόσεις τους δημοσιοποιούν τα στοιχεία του πορίσματος του ελέγχου που παρήγγειλε το Υπουργείο Πολιτισμού για την "Αυτοδιαχείριση", ο οποίος "ξέθαψε σκελετούς" από τα αρχεία του Οργανισμού.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: