Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Ιδού η κουζίνα, ιδού και ο εφιάλτης, στις τηλεοράσεις μας κύριε ΜΠΟΤΡΙΝΙ;;;

Όταν κάτι είναι όμορφο, δεν πρέπει να δείχνει κι όμορφο;;; - Στην περίπτωση όμως ΜΠΟΤΡΙΝΙ - ΝΕΑΡΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΤΟΥ τι παίζει;;;;
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν καταγγελίες ενός 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής, ο οποίος πραγματοποιούσε την πρακτική του άσκηση σε γνωστό εστιατόριο της Κέρκυρας. Στις καταγγελίες έκανε λόγο για "βασανιστήρια" που υπέστη από τον υπεύθυνο της κουζίνας: "Μου πετούσε καυτό λάδι πάνω στα χέρια , μου προκαλούσε εγκαύματα με καυτή σπάτουλα, με εξύβριζε σκαιότατα ενώ επίσης κατάφερε κλωτσιά στο τραυματισμένο μου πόδι", ανέφερε.
Κληθείς ο...
διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι να σχολιάσει το γεγονός, έκανε λόγο για "γελοιότητες" και "ηλιθιότητες".
Και πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Όλοι γελάνε μ’ αυτά που ακούνε. Όταν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος, φεύγει. Κανείς δεν τον κράταγε με το ζόρι».
Το πιο πάνω κείμενο το πήρα από τον διαδικτυακό τόπο "news 247"....
Και είναι αυτό (;) πράγματι που μάθαμε πως έγινε στο μαγαζί του Λεβεντονιού της δήθεν κουλτούρας της τηλεμαγειρικής ανοησίας που παίζει εδώ και χρόνια στις τηλεοράσεις τους;;;
Δε γουστάρω...
Όμως, ο συνάδελφος μου ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ που είναι και δημοσιογραφάρα, με ξεκουράζει, οπότε θα του κλέψω αυτό που έγραψε στο Φου Μπου για το περιστατικό και νομίζω πως είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΚΟΥΤΑΛΟΠΗΡΟΥΝΑΔΕΣ αλλά δεν τη λεμε.
<<Κακοποίηση νεαρού βοηθού σεφ σε εστιατόριο στην Κέρκυρα. Μποτρίνι ο ιδιοκτήτης, ο γνωστός και μη εξαιρετέος σταρ της τηλε-μαγειρικής, το τηλε-σκουπίδι που παρουσίαζε με δόξα, τιμή και τηλεθέαση εκπομπές τύπου "εφιάλτης στην κουζίνα". Ιδού λοιπόν η κουζίνα, ιδού και ο εφιάλτης>>.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ - Δημοσιογράφος
Και κλείνω με αυτό....
ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΤΗΣ ...ΤΗΛΕΜΑΓΕΡΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ....
Κάντε ρε κανένα σίριαλ, πείτε καμιά σοβαρή είδηση, κάντε κανένα καλό αθλητικό ή καλλιτεχνικό, παίξτε κανένα ντοκιμαντέρ να γουστάρουμε και διώχτε αυτούς τους ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ της τηλεόρασης, που έχουν και ύφος.
Που με τα μελανόχερα τους, γεμάτα χρώματα, μπογιές δήθεν τατουάζ, κάνουν φαγητό να φάμε... Και...
Και μπέρδεψαν τα παιδιά μας, και φόρεσαν τα αγοράκια ποδιές, αντί να παίζουν μπάλα, ή κρυφτοκυνηγητό...
Έλεος...
ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: