Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

ΠΑΟΚ ...ΜΠΑΣΚΕΤ - ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ, ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΩΡΕ;;;

ΤΟ ...ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ...ΠΑΛΑΤΙ ΦΕΤΟΣ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ)
ΑΠΟ τα παιδιά της ΤΟΥΜΠΑ LIBRE

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραμένει στο χείλος του γκρεμού, με τους ανθρώπους της και αυτούς του Α.Σ., να συνεχίζουν να περιμένουν οικονομική βοήθεια.
Μετά τη Γ.Σ. της ΚΑΕ, την προπερασμένη Τετάρτη, αυτό που λεγόταν από τους περισσότερους που έδωσαν το «παρών», ήταν ότι υπάρχει η προσδοκία της βοήθειας Σαββίδη και η άφιξη του προέδρου της ΠΑΕ, ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ, ήταν πιθανό να φέρει εξελίξεις και για την ΚΑΕ.
Κάτι τέτοιο, δε συνέβη, όπως δε συνέβη και κάποια επαφή των δύο πλευρών, με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται στο Βελιγράδι από χθες και να λέγεται ότι μπορεί να παρακολουθήσει σήμερα, το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ της ποδοσφαιρικής ομάδας της Παρτιζάν με τη Μαλάτιασπορ.
Αν μέσα σε αυτά τα 24ωρα, μπορεί να γίνει νέα επαφή, αν όχι με τον ίδιο, αλλά τουλάχιστον με το περιβάλλον του, θα φανεί άμεσα, αλλά όσο περνούν οι μέρες και φως στο τούνελ δε φαίνεται, η ΚΑΕ οδεύει μαθηματικά προς τα πλέον επικίνδυνα μονοπάτια της ιστορίας της. 
Από την πλευρά του Σαββίδη, πάντως, δε φαίνεται να υπάρχει νέα διάθεση για στήριξη στην ΚΑΕ, κάτι που αποτελεί δικαίωμα του...
Ουσιαστικά, διοίκηση στην ΚΑΕ δεν υπάρχει εδώ καιρό, την ώρα που λέγονται διάφορα για τη διαχείριση της τα προηγούμενα χρόνια, τα οποία πρέπει να αποδειχτούν άμεσα αν είναι αλήθεια ή όχι. 
Επίσης, όλο αυτό το διάστημα που έχει προηγηθεί, δεν έχει υπάρξει ούτε καν... σκέψη για κάποια εναλλακτική λύση από τους ανθρώπους του Α.Σ., με τη μοναδική εκπεφρασμένη άποψη να είναι αυτή του προέδρου, Θανάση Κατσαρή, πριν δύο μήνες (!) στη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη, περί συνάντησης επιφανών ΠΑΟΚτσήδων, για να μαζευτούν χρήματα και να «τρέξει» κάπως η ΚΑΕ.
Μέσα σε όλα, πρέπει να υπολογιστεί ότι η υπομονή των παικτών με συμβόλαια για την επόμενη σεζόν (Μαργαρίτης, Χρυσικόπουλος, Σχίζας) έχει σχεδόν εξαντληθεί, καθώς κανείς δε μπορεί να τους πει κάτι με σιγουριά, ούτε για τις οφειλές που υπάρχουν προς αυτούς, ούτε για το μέλλον. 
Είναι προφανές ότι αν δεν αλλάξει η κατάσταση, ότι και οι τρεις θα κινηθούν για την απεμπλοκή από τα συμβόλαια αυτά, ενώ για τον Χρυσικόπουλο, «αναζωπυρώθηκαν» οι φήμες από χθες, κυρίως από την Αθήνα, ότι κινείται για να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να συνεχίσει στην ΑΕΚ.
Τέλος, άπαντες θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους, ότι διάφοροι ξένοι των τελευταίων χρόνων, είναι προ των πυλών της FIBA και όσο δεν υπάρχουν χρήματα, για να ξεκινήσουν διακανονισμοί μαζί τους, όλο και πλησιάζουν τα ban και οι απαγορεύσεις μεταγραφών.
Όλα αυτά, ενώ σχεδόν όλες οι ομάδες της BasketLeague, μετά το Δεκαπενταύγουστο, θα ξεκινήσουν προετοιμασία για την επόμενη σεζόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: