Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ Α.Ε. ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" - ΕΛΕΟΣ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΛΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ.
Κωλώνουμε....
Όχι εμείς, αλλά οι πολιτικοί...
Δημήτριος Π. Κεραηλίδης
Συγγραφέας

Καλά είναι να μη ξεχνάμε.
Καλά είναι την ιστορία να την ζούμε.
Γιατί ΙΣΤΟΡΙΑ είμαστε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ!
Ότι άλλο, είναι μπ@στ@ρδο!
Τί είναι το Μακεδονικό ζήτημα;

Είναι η οικειοποίηση του ονόματος της Μα­κεδονίας από τους Σκοπιανούς και η προώθηση του ονείρου τους για την κατάκτηση της Ελληνι­κής Μακεδονίας.
Κι αυτό, ας μη το ξεχνούμε ποτέ.
Κι αυτό, θα το ζήσουμε, αν ολιγωρήσουμε. Αν παραιτηθούμε ή αν αφεθούμε κι αφήσουμε τις τύχες της χώρας μας σε αδιάφορους κι ανθέλληνες και δήθεν Έλληνες πολιτικούς!
ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ
Ποια στοιχεία αποδεικνύουν την ελληνικότη­τα της Μακεδονίας;
Το ακούς ως αυτονόητο και  αυταπόδεικτο. Όμως, είναι;;;;
Να μια μικρή λίστα που αλίευσα από καταγραφή Ελλήνων.
1) Οι Μακεδόνες ήταν πανάρχαια ελληνική φυλή, όπως οι Δωριείς, οι Ίωνες και οι Αιολείς. Μιλούσαν Ελληνικά σε διάλεκτο που συγγένευε ιδιαίτερα με τη δωρική και την αιολική διάλε­κτο.
2) Το όνομα Μακεδόνες και Μακεδονία είναι λέξεις ελληνικές και παράγονται από την αρχαία λέξη μάκος, Μακεδνός σημαίνει μακρύς, ψηλός. που είναι δωρικός τύπος της λέξης μήκος.
3) Η Θρησκεία των αρχαίων Μακεδόνων ή­ταν ίδια και απαράλλακτη με τη θρησκεία όλων των υπόλοιπων Ελλήνων. Πίστευαν τους ίδιους 12 "θεούς" και θεωρούσαν ότι το δωδεκάθεό τους κατοικούσε στο μεγάλο μακεδονικό βουνό, τον Όλυμπο.
4) Ο Ηρόδοτος, ο πατέρας της Ιστορίας, γράφει ολοκάθαρα ότι οι Μακεδόνες είναι Έλλη­νες. (Ηροδότου Ιστορία Α' 56, Η'43).
5) Η πιο σπουδαία είναι η μαρτυρία του αρχαίου γεωγράφου Στράβωνα με τη λακωνική φράση:
«έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία».
6) Οι αρχαίοι Μακεδόνες είχαν τη δυνατότη­τα να γίνονται μέλη της Αμφικτυονίας των Δελφών, προνόμιο αποκλειστικά και μόνο για τους Έλληνες.
7) Οι αρχαίοι Μακεδόνες έπαιρναν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους εί­χαν δικαίωμα συμμετοχής μόνον Έλληνες.
8) Στην αρχαία Μακεδονία υπήρχαν ελληνικά θέατρα και παίζονταν ελληνικές τραγωδίες. Δε θα μπορούσαν οι Μακεδόνες να παρακολουθήσουν ελληνικές τραγωδίες, αν ήταν βάρβαροι.
9) Ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε την εκστρατεία του ως αρχιστράτηγος όχι των Μακεδόνων, αλλά όλων των Ελλήνων. Στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Κορίνθου το 337 π.Χ. όλοι οι Έλληνες πλην των Λακεδαιμονίων του παραχώρησαν την εξουσία.
10) Οι διάδοχοί του σε όλα τα βασίλεια ενήργησαν αποκλειστικά ως Έλληνες. Διέδωσαν την ελληνική γλώσσα από τη Μεσόγειο μέχρι τον Ιν­δό ποταμό.
11) Η περίοδος εκείνη των διαδόχων του Με­γάλου Αλεξάνδρου δεν ονομάστηκε Μακεδονι­κή, αλλά Ελληνιστική περίοδος.
12) Άλλη μαρτυρία ότι οι Μακεδόνες υπήρ­ξαν Έλληνες αποτελεί η γλώσσα τους. Κύρια ονόματα, τοπωνύμια, ονόματα μηνών, ονόματα ε­ποχών, ονόματα εορτών είχαν ετυμολογία ελληνική. Επίσης τα φωνητικά πάθη, οι κλίσεις και οι καταλήξεις ήταν όλα ελληνικά.
13) Τα αρχαιοελληνικά ευρήματα στο Δίον, στην Πέλλα, στη Βεργίνα, στη Σίνδο, στην Αιανή είναι όλα ελληνικά. Αρχιτεκτονική, ζωγραφι­κή, γλυπτική, διακοσμητική, ρυθμοί, πολεοδομία είναι όλα ελληνικά.
14) Όλες οι επιγραφές που βρέθηκαν στη Μα­κεδονία ήταν ελληνικές. Καμιάς άλλης γλώσσας επιγραφή δε βρέθηκε στην αρχαία Μακεδονία, ε­κτός από τη λατινική της Ρωμαιοκρατίας.
15) Στα αρχαία μακεδονικά νομίσματα όλες οι παραστάσεις είναι από το θεματολόγιο της αρχαίας ελληνικής τέχνης και στην ελληνική γλώσσα.
Και η υπόθεση είναι πως ήρθε κάτι, το οποίο δεν το περιμέναμε, όμως οι γείτονες χώρες, φέρνουν πάντοτε προβλήματα στην Ελλάδα μας!
Να που ήρθαν κάποιοι, που όχι μόνον είχαν σχέση με εμάς, αλλά και καμία σχέση με την Ευρώπη! Ένα πανσπερμικό κράτος, συγκυριών, ήρθε και... ΈΦΤΙΑΞΕ ΚΡΑΤΟΣ. Το κράτος των Σκοπίων....
Πότε ιδρύεται το ψευδοκράτος των Σκοπίων;
Στις 2/2/1944 ο Γιοζ Μπροζ Τίτο (δικτάτορας της Γιουγκοσλαβίας) συγκροτεί ομόσπονδο κρατίδιο, στο οποίο δίνει σκόπιμα το ψευδεπίγραφο όνομα: «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Θέλετε να δούμε ποιοι είναι ποιοι αυτοί οι καλοί γείτονες; Να καμαρώστε την ...χάρη τους!

Ποιοι είναι οι Σκοπιανοί;
Το κράτος των Σκοπίων είναι εθνολογικά ένα κράτος πανσπερμίας και γλωσσολογικά ένα κρά­τος «Βαβέλ». Στο μικρό αυτό κράτος εκτάσεως 25.713 τ.χλμ., όσο η Πελοπόννησος, ζουν σύμφω­να με την απογραφή του 1991 εικοσιπέντε (25) περίπου εθνικές ομάδες (Βούλγαροι, Αλβανοί, Έλληνες, Σέρβοι, Τούρκοι, Τσιγγάνοι, Αρμέ­νιοι, Εβραίοι κ.λ.π.).
Και να τι θέλει το ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ έτη κι έτη εν ειρήνην;
Το μακρόπνοο επεκτατικό πρόγραμμα των Σκοπιανών περιλαμβάνει την «απελευθέρωση» των υπόλοιπων τμημάτων της Μακεδονίας από τη Βουλγαρία, την Αλβανία και την Ελλάδα και την ένωση όλων αυτών με το κράτος των Σκοπίων.
Έτσι λένε εν κρυπτώ και μεταξύ τους. Κι όχι μόνον.
Κι αυτό το καλλιεργούν κάποιοι ύποπτοι για ύποπτους σκοπούς μ' ονοματεπώνυμο
Ονοματεπώνυμο συμφερόντων.
ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
Και την ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ δημιούργησαν ένα ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με ιδιοκτήτες και αφεντικά!
ΜΕ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ Α.Ε. ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" - ΕΛΕΟΣ...
ΥΓ: Πέραν των θέσεων μου στο θέμα, στοιχεία, του κειμένου, τα πήρα από διάφορες πηγές, δυστυχώς αγνώστου συγγραφέα, μα ...ΕΛΛΗΝΑ! Ευχαριστώ!

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: