Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Tης ζητούν να κάνει κουτσομπολίστικη εκπομπή!

Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να παρέμεινε τελικά στον ΣΚΑΙ, ωστόσο η μεγάλη απόφαση για το… τέλος έχει παρθεί από την ίδια και τους συνεργάτες της!

Τι θέλουμε να πούμε; Πως η παρουσιάστρια έχει πάρει την απόφαση να βάλει ένα τέλος στην εκπομπή της όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα! Δηλαδή να μην είναι τόσο κοινωνικού χαρακτήρα αλλά να έχει πιο… gossip τάσεις!

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια φαίνεται πως αντιδρά στο να αλλάξει το concept της εκπομπής της, αλλά οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ επιμένουν ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, προκειμένου να προσελκύσει νεανικό κοινό.

Το κανάλι του Φαλήρου θέλει τη νέα σεζόν να κάνει πρωταθλητισμό σε όλες τις ζώνες και ο στόχος του, ειδικά για το Σαββατοκύριακο, είναι να χτυπήσει στα ίσα και να ξεπεράσει στην τηλεθέαση τον Alpha με το «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.

Η Τατιάνα είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη καθώς, όπως μας είπαν άνθρωποι του περιβάλλοντός της, ΄κανε αγώνα να πετάξει από πάνω της τη ρετσινιά της…»Κατίνας» και των κουτσομπολίστικων εκπομπών και πάνω που τα κατάφερε, το κνάλι του Φαλήρου της ζητά να ξαναμπεί σε αυτά τα νερά. Αναμένεται, πάντως, η επίσημη αντίδρασή της..

ΠΗΓΗ: patkiout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: