Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

(ΒΙΝΤΕΟ) ΝΑ ΤΟ "ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ" ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

...ο Κατερινιώτης Λάζαρος Λάμπρου ξανά στον ΠΑΟΚ
Η διαδικασία του δανεισμού πάντα εμπεριέχει ένα ρίσκο για κάθε παίκτη.
Πολλές φορές όμως αυτό το ρίσκο μπορεί να αποδειχθεί άκρως ευεργετικό. Στην περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου η περιπέτεια της Φορτούνα Σιτάρντ ξεπέρασε τις προσδοκίες.
Ο Λάζαρος Λάμπρου επέστρεψε και...
υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Πλέον ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή προετοιμασία και ονειρεύεται ήδη το επίσημο ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο.Πως φτάσαμε όμως ως εδώ; Το περασμένο καλοκαίρι ο Λάμπρου βρέθηκε σε δίλημμα.
Είτε να μείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και να περιμένει κάποια ευκαιρία, είτε να πάει στο εξωτερικό και να μετρήσει τις δυνάμεις του. Επέλεξε το δεύτερο και δικαιώθηκε πλήρως πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
To PAOK TV ετοίμασε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του νεαρού εξτρέμ με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ στην Ολλανδία, ώστε να πάρετε μία γεύση ενόψει της νέας σεζόν.
Δείτε το βίντεο με τα Highlights του την παρελθούσα ποδοσφαιρική χρονιά.... 

Κι επειδή ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ γεννήθηκε σαν τον ΛΑΖΑΡΟ ΛΑΜΠΡΟΥ στην Κατερίνη, ας ευχηθούμε στο αδερφάκι μας, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
Και προσωπικές και ομαδικές.
Έφη και Βασίλη, να τον χαίρεστε.
Είναι σα να είναι και δικό μας παιδί.
ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΣΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: