Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ: ΤΟ ΝΕΡΟ ..."ΔΙΟΣ" ΤΟΥ ΜΕΝΤΕΚΙΔΗ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΙΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ "ΔΙΟΣ" ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ....ΠΙΕΡΙΑ
<<Είχα τη χαρά να επισκεφτώ την εταιρία Σ.ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε στην Καρίτσα , όπου παράγεται το εμφιαλωμένο νερό ΔΙΟΣ. 
Ο ιδιοκτήτης Δ. Μεντεκίδης με υποδέχτηκε με χαρά και με ξενάγησε πρόθυμα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης.Στις γραμμές παραγωγής, εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, διαπίστωσα ιδίοις όμμασι τις συνθήκες απόλυτης υγιεινής υπό τις οποίες παράγεται με ασφάλεια και πιστότητα το εμφιαλωμένο νερό ΔΙΟΣ.

Στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, οι προοπτικές της επιχειρηματικότητας αντιμετωπίζουν ποικίλα εμπόδια. Ωστόσο, το παράδειγμα του νερού ΔΙΟΣ γεννά αισιοδοξία και ελπίδα πως η ευκαιρία της κρίσης θα αξιοποιηθεί, αποτελώντας μία νέα αφετηρία για την αναβάθμιση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της χώρας.
Η ΔΙΟΣ,σε πείσμα των καιρών, πέτυχε να εξασφαλίσει ένα ανταγωνιστικό προϊόν υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Τέτοιες επιχειρήσεις έχει ανάγκη ο τόπος για να επανεκκινηθεί η μηχανή της ελληνικής οικονομίας και να τονωθούν οι τοπικές κοινωνίες>>!

ΦΩΝΤΑΣ ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ
Βουλευτής Πιερίας

Ο φίλος μου ο Φώντας κατάλαβε τι παίζει στην ΠΙΕΡΙΑ.
Και όχι μόνο θέλει να το υπογραμμίσει, αλλά και να το ενισχύσει.
ΦΩΝΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr
Ker@ilidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: